Homo Blogger Perez Hilton is super blij met zoontje + foto's.De Amerikaanse blogger Perez Hilton, 35, die in februari vader werd van een zoontje sprak in een interview over zijn leven als homo vrijgezel en papa zijn. De controversiële blogger werd internationaal beroemd met zijn website PerezHilton.com, waarop hij beroemdheden belachelijk maakte en hun misstappen besprak. Na deelname aan een campagne tegen pesten, veranderde hij in 2010 van toon. Sindsdien zijn de commentaren die hij post op zijn blog respectvoller.

Perez Hilton die voluit Mario Armando Lavandeira heet heeft zijn zoontje dezelfde naam gegeven namelijk Mario Armando Lavandeira, III. De kleine spruit werd geboren op 16 februari van dit jaar. In een interview vertelde hij dat zijn zoontje nu zijn grootste prioriteit is. En sinds de kleine Mario in zijn leven is gekomen werkt de blogger thuis. "Dat is zoveel leuker, nu kan ik hem in bad doen, zijn flesje geven en met hem bezig zijn". De baby werd geboren via een draagmoeder en kwam 1 maand te vroeg ter wereld maar wel gezond en alles zit er op en er aan. "Mijn favoriete moment is gewoon naar hem kijken, en hem zien veranderen in een klein mensje dat niet langer alleen maar slaapt en eet." Verder zegt Hilton dat hij ondanks wat hij eerder van anderen hoorde geen slaap te kort heeft. "Ik heb geluk, hij slaapt al heel lang door. En dat is mijn geluk, want als alleenstaande papa denk ik dat ik dat wel nodig had een gemakkelijke baby. Ik ben echt gezegend en ik wil er nog wel eentje, maar wie weet is die dan niet zo gemakkelijk".

Hilton werkt nog steeds dagelijks aan zijn blog en komt regelmatig op tv. "Ja ik ben een bezige bij, ik ben zoals Beyonce," grapt hij. Over zijn zoontje zegt hij tot slot nog: "Baby's zijn zo geweldig om verschillende redenen, één van die vele is dat het je uit je comfortabele leventje haalt, voordien was ik altijd heel druk, bezig met dit en dat, maar nu is alles anders, en dat is wel heel erg leuk. Ik hou er van om papa te zijn. Het heeft me gedwongen om verandering toe te laten, zo is het leven, verandering elke dag".

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
KINDEREN DIE OPGROEIEN BIJ HOLEBI OUDERS ZIJN GELUKKIGER
AMERIKAANS MEXICAANS ACTEUR KOMT UIT DE HOLEBI KAST
ENGELAND EN WALES NOG TWEE STAPPEN TE GAAN VOOR LEGALISATIE VAN HET HOMOHUWELIJK
HOMO ZANGER BRENGT LEUKE HOLEBI MUZIEK VIDEO'S UIT - NIEUWSTE MET TOONS DOOR JOE PHILLIPS + 2 VIDEO'S
MEER DAN 1 MILJOEN BRAZILIAANSE HOLEBI'S OP STRAAT
2de HOMOFOBE MOORD IN 1 MAAND TIJD IN RUSLAND - MET DANK AAN DE OVERHEID
OMA VAN 8 KLEINKINDEREN SCHRIJFT PRO HOLEBI HUWELIJKS LIED MET HULP VAN GOD (en ze is niet religieus) + VIDEO
UNIEK CARTOON TV SERIE OVER JONGENTJE DAT VERANDERD IN EEN MEISJE + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 06 June, 2013 en 3750 keer gelezen.