Homo acteur getuige van schietpartij op campus waarbij 7 doden vielen.Openlijk homo acteur Chad Allen was vrijdag aanwezig bij een reeks van schietpartijen in Californië. De verdachte schoot eerst twee mensen in een huis dood dat hij daarna in brand stak, vervolgens vluchtte hij weg en schoot nog een voorbijrijdende vrouw neer en dwong een chauffeur van een Mazda naar de schoolcampus te rijden, toen hij uitstapte, begon hij opnieuw in het wilde weg te schieten daarbij werden ook een stadsbus en een politiewagen geraakt. Er vielen in totaal zeven dodelijke slachtoffers en tal van gewonden.

Acteur Chad Allen was één van de vele aanwezigen in de bibliotheek van de campus toen hij geweerschoten hoorde. Allen maakt veel valse geweerschoten mee tijdens de opnames van een film over homo detective Donald Strachey. Maar dit keer ging het om echte geweerschoten en raakten zowel hij als de andere aanwezigen in paniek. De acteur was in de bibliotheek van de campus aan het studeren voor zijn examen biologie. "Ik hoorde geweerschoten en plots was iedereen in paniek, een van de deuren ging niet open en veel mensen stonden daar op elkaar gepakt". Nadien zei de acteur erg aangedaan te zijn door de gebeurtenissen en liet hij weten mee te voelen met de families van de dodelijke slachtoffers.

De gestoorde dader trok na drie eerdere moorden naar de drukbevolkte bibliotheek van de school, waar hij nog een vrouw neerschoot. Verschillende studenten moesten rennen voor hun leven. Uiteindelijk kon hij in het nauw gedreven en gedood worden. De studenten dienden nadien nog op handen en voeten naar buiten te kruipen, langs het bebloede lichaam van de dader. Een tweede man werd opgepakt voor ondervraging. Een half uur eerder was president Barack Obama nog in de omgeving gesignaleerd naar aanleiding zijn bezoek aan Los Angeles. Uit voorzorg legde zijn limousine een andere route af dan voorzien. Als gevolg van de schietpartij werden ook andere scholen een tijdje afgesloten van de buitenwereld. Over de dader zijn motieven is nog niets bekend. Ondertussen raakte wel bekend dat bij de eerste schietpartij het ging om zijn vader en broer.

Chad Allen moest ook in allerijl de campus bibliotheek verlaten en kreeg nadien te horen dat het examen zou worden uitgesteld. De acteur studeert naast zijn film en televisie carrière sinds kort psychologie en wil nadien nog naar de UCLA. Allen begon zijn carrière als kindsterretje toen hij zeven was en speelde toen in tal van series en films. In zijn tiener jaren werd hij bekend toen hij een grote rol kreeg in de serie Dr. Quinn: Medicine Woman waarin hij de zoon van Dr Quinn speelde. Allen heeft een tweelingzus genaamd Charity. In 2008 kwam hij uit de holebi kast als homo. De acteur raakte gelukkig niet gewond bij de schietpartij.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
DE MEEST BEKENDE ZICHTBARE HOLEBI'S VAN HET MOMENT ZIJN...
CAMPAGNE VOOR HETERO'S - PROFICIAT JE KRIJGT EEN HOLEBI BABY + VIDEO
BELG CHARTER TEGEN HOMOFOBIE IN DE SPORT
BEROEMDE HOMO BLOGGER SUPER BLIJ MET ZOONTJE + FOTO'S
KINDEREN DIE OPGROEIEN BIJ HOLEBI OUDERS ZIJN GELUKKIGER
STEPHEN FRY BEKENDE DAT HIJ VORIG JAAR ZELFMOORD POGING ONDERNAM
ONDERZOEKS RESULTATEN BETREFFENDE AANVAARDING VAN HOLEBI'S IN 39 LANDEN
AMERIKAANS MEXICAANS ACTEUR KOMT UIT DE HOLEBI KAST
ENGELAND EN WALES NOG TWEE STAPPEN TE GAAN VOOR LEGALISATIE VAN HET HOMOHUWELIJK
HOMO ZANGER BRENGT LEUKE HOLEBI MUZIEK VIDEO'S UIT - NIEUWSTE MET TOONS DOOR JOE PHILLIPS + 2 VIDEO'S
OMA VAN 8 KLEINKINDEREN SCHRIJFT PRO HOLEBI HUWELIJKS LIED MET HULP VAN GOD (en ze is niet religieus) + VIDEO
DOE MEE AAN BELANGRIJKE ENQUETE ROND HOLEBI EN TRANS OP VRAAG VAN ONZE BELGISCHE OVERHEID

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 08 June, 2013 en 2584 keer gelezen.