Ellen DeGeneres schenkt duizenden dollars aan lesbisch koppel + video.
Presentatrice Ellen DeGeneres heeft zopas geld gegeven aan een lesbisch koppel voor hun huwelijk. Het militaire koppel Stephanie en Tracy werken al geruime tijd erg hard om te sparen voor hun huwelijksfeest. In januari van dit jaar vroeg Tracy haar Stephanie ten huwelijk.

Stephanie zit in de US Air Force en Tracy is een Marine Corps veteran en zeewacht en werkt ook nog in een pizzeria om aan voldoende geld te komen voor hun huwelijk. Tracy schreef een brief aan Ellen die ging als volgt: "Op 24 januari wandelden we op het strand toen Tracy op haar knie ging en mij ten huwelijk vroeg. Ze is de meest fantastische vrouw die ik ooit ontmoete en ik voel me elke dag zo gelukkig. We zijn gelukkig en houden er van om ons land te dienen en mensenlevens te redden, maar onze droom is onze huwelijksdag, en ik heb geen idee hoe we dat moeten bekostigen. Ik ben er zeker van dat je duizenden mails krijgt van behoeftige mensen, zo bedankt om mijn brief te lezen en voor de wereld mooier te maken met je talkshows.

Ellen nodigde het koppel uit in haar show en bezorgde de twee vrouwen de verrassing van hun leven, ze eindigden in een wedstrijd van de app Viggle, dat mensen toestaat in te checken in Tv shows voor beloningen en wonnen 1.000 dollar. Maar Ellen zou Ellen niet zijn als er niet nog een schepje bovenop zou doen en gaf het koppel nog eens 20.000 dollar, genoeg voor het hele huwelijksfeest van de twee vrouwen. En alsof dat nog niet genoeg was kregen de vrouwen ook nog een huwelijksreis aangeboden naar de Fiji eilanden. Bekijk hieronder de video van de aflevering van Ellen met de twee vrouwen:


EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
BRITSE PRINS HARRY GEPREZEN OMDAT HIJ OPKWAM VOOR HOMO SOLDAAT IN HET LEGER
UNIEK ROZE BOOT MET OUDERE HOLEBI'S OP VAKANTIE DOOR NEDERLAND
RUSLAND KEURT EXTREEM HOMOFOBE WET GOED DIE EIND DEZE MAAND VAN KRACHT GAAT
BRUTAAL POLITIE GEWELD OP HOMO'S WEGENS FUTILITEIT IN NEW YORK + VIDEO
ENGELAND EN WALES NOG TWEE STAPPEN TE GAAN VOOR LEGALISATIE VAN HET HOMOHUWELIJK
HOMO ACTEUR GETUIGE VAN SCHIETPARTIJ OP CAMPUS
NIKE KOMT OPNIEUW MET HOLEBI SNEAKERS EN MEER...
KLEUTER KLASJE BRENGT BEKENDE HOLEBI SONG TIJDENS SCHOOLFEEST + VIDEO
DE MEEST BEKENDE ZICHTBARE HOLEBI'S VAN HET MOMENT ZIJN...
CAMPAGNE VOOR HETERO'S - PROFICIAT JE KRIJGT EEN HOLEBI BABY + VIDEO
HOMO ZANGER BRENGT LEUKE HOLEBI MUZIEK VIDEO'S UIT - NIEUWSTE MET TOONS DOOR JOE PHILLIPS + 2 VIDEO'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 11 June, 2013 en 3238 keer gelezen.