Hetero daagt fitnessclub voor rechter wegens uitglijden over mysterieuze witte vloeistof van homo's!

Een 66-jarige heteroseksueel daagt een New Yorkse fitness club voor de rechtbank nadat hij in de douches naar eigen zeggen is uitgeschoven over een witte mysterieuze vloeistof waarna hij een blessure opliep aan de schouder. Marc Moskowitz uit Manhattan geeft de schuld aan homo's, volgens hem is de fitness club een ontmoetingsplaats voor homo's.

In de aanklacht van Moskowitz tegen Bally Total Fitness uit New York staat te lezen dat de 66-jarige uitschoof over lichaamsvocht en ander bewijs van seksuele activiteiten in de gemeenschappelijke douche ruimte van de club. Naar eigen zeggen had hij geen idee dat er homo's komen in deze fitness club. Zijn advocaat zei dat zijn cliŽnt absoluut heteroseksueel is en dat wanneer je niet te maken hebt met zo een levensstijl je niet wil weten wat daar gebeurd. Er niet aan denkende dat het mogelijk gewoon sporen van zeep konden zijn waarover de man uitgleed beweerde de klager ook nog dat alle fitness zaken van de groep in de gehele VS vol homo's zit.

De eigenaar van de fitness club zegt dat het normaal is dat het glad is in douche ruimtes en dat je altijd moet uitkijken. Naar eigen zeggen werkt hij al acht jaar in de club en heeft hij geen weet van homo's die daar samen komen. Anderzijds was op een website waar homo's elkaar ontmoeten voor seks een bericht gepost waarin stond dat er twee lichten zijn in de stoomcabine van de sauna, en dat het ene de helft van de tijd uit is en wanneer het licht helemaal uit is de party kan beginnen. Of dit om een grap gaat omtrent de hetero die een klacht in gaat of dat er in werkelijkheid homoseksuele activiteiten gebeuren in de fitness club is niet bekend.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
UNIEK: BRITSE MOSKEE VERWELKOMT VROUWEN EN HOLEBI'S
RUSSISCHE KINDEREN MOGEN NIET WORDEN GEADOPTEERD DOOR HOLEBI'S UIT BINNEN- EN BUITENLAND
BELG POLITICUS TROUWT HOLEBI'S WERELDWIJD
TRANS MEISJE VAN 9 WINT RECHT OM NAAR MEISJES TOILET TE GAAN
ITALIAANSE FASCISTEN CREERDEN EERSTE HOMO GEMEENSCHAP OP EEN EILAND
BELGISCHE AMBASSADE MOET HOLEBI'S IN RUSLAND ONDERSTEUNEN, ALDUS POLITICI
MAAK KENNIS MET EEN HOMO TIENER DIE EEN REVOLUTIONAIRE KANKERTEST ONTWIKKELDE
AMERIKAANSE ZANGERES KOMT UIT DE HOLEBI KAST
ZANGERES CHER TOP ACT OP HOLEBI PRIDE
ACTEUR JIM PARSONS (bekend van The Big Bang Theory) WELDRA IN HOMO FILM NAAST JULIA ROBERTS

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 20 June, 2013 en 2805 keer gelezen.