Huis in regenboog(holebi)kleuren rechtover homofobe organisatie hield eerste holebi huwelijk + video.Enkele maanden geleden kocht de organisatie Planting Peace een huis (foto links boven en rechts onder) rechtover het huis van een homofobe organisatie (foto rechtsboven). Het huis werd in de kleuren van de regenboog geschilderd en heet nu het Equality-House. Het huis behoort bij een campagne van de organisatie tegen de homofobe groep. Afgelopen zaterdag werd er een eerste holebi huwelijk voltrokken.

In Texas staat nu een holebi regenbooghuis (het Equality-House) recht tegenover het huis van de bekende Amerikaanse homofobe Westboro Baptist Church clan, bekend van protestacties tegen holebi's, demonstraties op begrafenissen van militairen, het schreeuwen van leuzen als 'God haat homo's', het stellen dat natuurrampen en schietparijen de straf zijn van God omdat Amerika steeds meer rechten geeft aan holebi's (terwijl dat in werkelijkheid minimaal is) enz. De homofobe clan kwam dit jaar ook in het nieuws omdat twee kleindochters van de stichter (Fred Phelps) uit de clan zijn getreden en nu fervente holebi activisten zijn. Ter informatie de homofobe groep wordt een clan genoemd omdat 99% van de leden bestaat uit familieleden van Fred Phelps.

Afgelopen zaterdag stapten Kimberly Kidwell en Katie Short in het huwelijksbootje. Het huwelijk werd voltrokken nabij het regenbooghuis door een lesbische priester en in aanwezigheid van een honderd tal vrienden en familieleden. De homofobe clan had voor de gelegenheid extra homofobe bordjes in hun tuin geplaatst maar dat kon niemand van de gasten of het koppel iets schelen. Tal van organisaties en bedrijven doneerden spullen voor het feest, zoals tafels, stoelen, borden, glazen enz. Waaruit blijkt dat vele inwoners gelukkiger zijn met een regenbooghuis dan met het huis van de homofoben. Meer info over het Equality House: https://www.facebook.com/pages/Equality-House/427599210663452 en Bekijk hieronder de video van het huwelijk van Kimberly en Katie:
holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 24 June, 2013 en 3478 keer gelezen.