Homo die eerste homo country ballade brengt spreekt vrijuit over moeilijke tijden + 2 video's


Mensen die vrienden zijn van de holebi.info facebook pagina konden recent al kennis maken met zanger Steve Grand, 22, een Amerikaanse homo die een holebi song bracht die binnen de kortste keren super populair werd op het internet. Vandaag meer nieuws over Steve die bekend dat hij vijf jaar therapie moest volgen om van een homo te veranderen in een hetero, met dank aan zijn ouders.

Een week geleden had nog niemand van Steve Grand gehoord. Ondertussen is hij ontzettend populair door het brengen van de eerste homo country ballade. Zijn video werd in twee dagen tijd ruim 75.000 keer bekeken. Vandaag sprak hij voor het eerst openlijk over het feit dat hij vijf jaar lang een zogenaamde conversion therapy moest volgen. In een interview met ABC's Good Morning America verteld hij over zijn pijnlijke periode waarin hij zichzelf probeerde te aanvaarden als homo en aanvaarding te krijgen van zijn ouders. Omdat hij vaak het gevoel had dat hij zijn ouders zwaar teleurstelde omdat hij homo was stemde hij als tiener toe om een therapie te volgen die hem hetero zou maken.

"Ik was zo omgeven door negatieve berichten over homoseksualiteit. Ik hoorde de hele tijd van mijn ouders en anderen dat ik moest veranderen, dat ik geen homo kon en mocht zijn. En zo dus volgde ik vijf jaar lang therapie om hetero te worden. In eerste instantie ging ik naar een therapeut, een klinisch psycholoog, maar ik kwam nooit zelf tot het idee dat homoseksualiteit verkeerd is, en ik geloofde ook niet dat God van mening zou zijn dat het zondig is. Maar op hetzelfde moment hoorde ik van de therapeut dat homoseksualiteit het resultaat is van afwezige noden uit de kindertijd. Het enige goede aan de therapie was dat ik leerde om openlijk te praten, we eindigden onze meetings met verschillende meningen. Het was een moeilijke tijd maar het resultaat is dat ik na lange tijd mezelf aanvaarde als homo en ik nu gelukkig ben".

Bekijk hieronder eerst een promo filmpje over hoe succesvol de song ondertussen is enz... en daarna volgt de holebi song All American Boy:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
HOLEBI'S GETUIGEN OVER DEELNAME WORDT WEER HETERO THERAPIE - VAN ELECTRO SHOCKS TOT SEKSUEEL MISBRUIK

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
AMERIKAANSE HOLEBI'S UIT INDIANA RISKEREN CELSTRAF VOOR HOMOHUWELIJK
SEXY ZWEMBROEKJE VAN HOMO TOPSPORTER GEVEILT VOOR HET HOMOHUWELIJK
CALIFORNIE SCHRIJFT GESCHIEDENIS VOOR TRANSGENDERS
BELGIE MOET ZICH BEMOEIEN MET HOLEBI RECHTEN IN HET BUITENLAND, ALDUS POLITICUS
MEER DAN 600 MILJOEN MENSEN WONEN DAAR WAAR HET HOMOHUWELIJK LEGAAL IS
ELLEN DEGENERES ZONDER MAKE-UP EEN WERELD VAN VERSCHIL
NIEUW BOEK - HET VERHAAL VAN EEN TRANSMAN + VIDEO
BRITSE HETERO ACTRICE KOMT OP VOOR RUSSISCHE HOLEBI'S EN VRAAGT FOTO TE DELEN
MR GAY EUROPE EN MR GAY WORLD OP KOMST + FOTO'S ALLE DEELNEMERS

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 July, 2013 en 2793 keer gelezen.