Verkrachtingen om lesbiennes hetero te maken en kinderen en baby's Hiv vrij.


Zuid Afrika mag dan het enige Afrikaanse land zijn waar holebi's mogen trouwen er heerst nog veel homofobie. Vooral lesbiennes zijn de laatste jaren slachtoffer van zogenaamde verkrachtings genezings delicten gepleegd door mannen die menen dat een lesbienne kan worden genezen wanneer ze seks heeft met een man.

Ook bij ons krijgen lesbische meisjes en vrouwen al eens te horen dat het enige wat ze nodig hebben een goede seks beurt is van een man en dat ze daarna niet meer lesbisch zullen zijn. Maar in Zuid Afrika blijft het niet bij woorden en worden er wekelijks tien lesbiennes verkracht. Daarnaast is Zuid Afrika ook het land van de zogenaamde Hiv genezings verkrachtingen waarbij zelfs kinderen en baby's worden verkracht in de veronderstelling dat ze dan zullen genezen van Hij / Aids.

Wat betreft lesbiennes is het de laatste jaren een ware plaag geworden. Velen worden daarbij niet enkel verkracht maar ook vermoord. Het laatste slachtoffer is een 26-jarige lesbienne die uit de kast was en verkracht en dood werd terug gevonden enkele meters van haar woonplaats. Er werd enkel een buurman ondervraagt die beweerde dat hij haar niet kende verder werden er geen verhoren gedaan en werd er ook niet gezocht naar een dader, en dit terwijl de zaak van verkrachte lesbiennes in Zuid Afrika zowel nationaal als internationaal veel aandacht krijgt en het laatste slachtoffer zelfs werd gelabeld als slachtoffer van een haatmisdaad, wat eerder nooit gebeurde.

Verkrachtingen om lesbiennes hetero te maken komen jammer genoeg niet alleen voor in Zuid Afrika maar ook in landen als Thailand, Ecuador, Jamaica en Zimbabwe, maar nergens anders dan in Zuid Afrika gebeurd het zo vaak. Volgens de Wereld Gezondheids organisatie worden er minstens tien lesbiennes per week verkracht, sommigen blijven leven maar de meeste worden ook vermoord. En terwijl een grote Hiv epidemie heerst in Zuid Afrika worden er ook veel kinderen en zelfs baby's verkracht in de hoop hen te genezen, ook dit soort verkrachting zou regelmatig voor komen bijna net zo vaak als verkrachtingen bij lesbiennes. Vaak worden die zogenaamde veranderende of genezende verkrachtingen uitgevoerd door mannelijke familieleden waarbij er erg veel geweld wordt gebruikt gaande van steekpartijen, slagen en het verkrachten met allerlei materialen, ook worden de vrouwen vaak door meerdere mannen verkracht. En omdat veel van deze mannen vaak ook kinderen met Hiv verkrachten is het niet verwonderlijk dat dit de verspreiding van het virus niet ten goede komt. Verder blijkt het zoeken naar een daders of daders geen prioriteit voor Zuid Afrika er is slechts sprake van 1 rechtszaak uit 2008 waarbij slechts 2 van de 5 daders werden veroordeeld en werd er met geen woord gerept over het feit dat het slachtoffer lesbisch was, werd de zaak niet bestempeld als een haatmisdaad en kwamen de daders er goedkoop vanaf. Vandaag de dag heeft het voor slachtoffers van een verkrachting geen zin om aangifte te doen. De politie ondervraagt slechts sporadisch daders die nooit worden vervolgd en na een uurtje weer op vrije voeten zijn. Jammer genoeg worden slachtoffers van verkrachtingen die het overleven vaak later opnieuw verkracht.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
LESBIENNES WORDEN NOG STEEDS VERKRACHT EN VERMOORD IN ZUID AFRIKA (2011)
STA EENS STIL BIJ GENITALE VERMINKING VAN VROUWEN WERELDWIJD (2012)

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
CULT LEIDER VERMOORDE 4-JARIGE OMDAT DIE HOMO ZOU ZIJN
MOGELIJK 3de EN 4de GENEZEN HIV PATIENT - EN NIEUWE RICHTLIJNEN BEHANDELING HIV
AMERIKAANSE HOLEBI'S UIT INDIANA RISKEREN CELSTRAF VOOR HOMOHUWELIJK
HOMO DIE EERSTE COUNTRY BALLADE BRENGT VERTELDE OPENHARTIG OVER MOEILIJKE TIJDEN + 2 VIDEO'S
BELGIE MOET ZICH BEMOEIEN MET HOLEBI RECHTEN IN HET BUITENLAND, ALDUS POLITICUS
MR GAY EUROPE EN MR GAY WORLD OP KOMST + FOTO'S ALLE DEELNEMERS
EX GOUDEN SCHOEN EN OUDINTERIM BONDSCOACH RODE DUIVELS WORDT WORLD OUT GAMES AMBASSADEUR
BRITSE HETERO ACTRICE KOMT OP VOOR RUSSISCHE HOLEBI'S EN VRAAGT FOTO TE DELEN
JONGE BELGISCHE LESBIENNES MEER KANS OP WERK DAN HETERO VROUWEN

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 July, 2013 en 3425 keer gelezen.