Lesbisch personage op komst in Amerikaanse komische reeks.De Amerikaanse sitcom Two and a Half Men krijgt binnenkort een lesbisch personage die de rol zal spelen van de verloren dochter van personage Charlie Harper gespeeld door acteur Charlie Sheen. Het gaat dan om het elfde seizoen van de serie die in de herfst in de VS op het scherm te zien zal zijn. Bij ons zal het vermoedelijk langer duren omdat men nu in herhaling nog maar aan seizoen vier zit.

Gek genoeg is nog niet bekend wie de rol van een 21-jarige lesbische dochter zal gaan spelen. Wel is al bekend dat ze Jenny zal heten en dat het een sexy vrouwelijk type zal zijn. Heet personage zal te zien zijn in aflevering 1 van seizoen 11. Wanneer haar personage aanslaat bij het grote publiek zal ze een vaste waarde worden in de serie. Die kans is erg groot omdat het personage dat het zoontje speelt van Charlie Harper ondertussen 19 is en dit jaar tijdens de opnames van het tiende seizoen uit de serie stapte. Acteur Angus T. Jones die de rol van Jake Harper en zoon van Charlie speelde had plots nadat hij al tien jaar in de show zit veel kritiek op Two and a Half men. Hij betitelde de show als vuil en noemde zichzelf een betaald hypocriet en riep mensen op niet meer naar de serie te kijken, later draaide hij zijn woorden terug maar weigerde toch nog om verder te blijven spelen in de reeks. Het verhaal van Two and a Half Men gaat over twee broers Charlie (Charlie Cheen) en Alan (Jon Cryer), die samen met Jake (Angus T Jones) de zoon van Charlie samen wonen na de scheiding van Alan en diens vrouw.

Extra info:
De hoofdrollen in Two and a Half Men werden gedurende het eerste tot en met het achtste seizoen vertolkt door Charlie Sheen, Jon Cryer en Angus T. Jones. Sinds 2013 bestaat de hoofdcast uit Jon Cryer en Ashton Kutcher. In eerste instantie was Charlie Sheen dus een van de hoofdrolspelers. Echter, door drank- en drugsproblemen van Sheen werd de serie in 2011 tijdelijk stopgezet. hoewel er in 2010 al contractueel is vastgelegd dat er ten minste tot en met het jaar 2012 nieuwe afleveringen zouden worden geproduceerd, hebben de makers, nadat Sheen producent Chuck Lorre openlijk afviel de productie van seizoen 8 halverwege afgebroken. Nadat Sheen, die de rol van Charlie Harper speelde, uiteindelijk werd ontslagen uit Two and a Half Men tekende Ashton Kutcher voor een nieuwe hoofdrol van Walden Schmidt.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 July, 2013 en 2954 keer gelezen.