Melissa Etheridge en ex vrouw opnieuw in de clinch.
Vorig jaar leek er een einde te zijn gekomen aan de lelijke vechtscheiding tussen zangeres Melissa Etheridge en haar ex Tammy Lynn Michaels. Maar helaas is er nu terug onenigheid tussen de twee ex geliefden die eerder negen jaar samen waren en samen twee kinderen hebben.

Opnieuw is het Michaels die moeilijk doet. Ze wil nu via de rechtbank afdwingen dat Melissa de twee kinderen, die nu zes jaar oud zijn, niet meer mee neemt op tournee. Michaels is naar eigen zeggen bezorgd om het welzijn van de kinderen. Ze vroeg eerder een spoed procedure aan om Melissa te verbieden de kinderen nog mee te nemen op tournee maar dat werd afgewezen. Ze diende nu papieren in voor een nieuwe rechtzaak waarbij ze onder andere stelt dat het niet goed is dat de kinderen mee op tournee gaan omdat ze regelmatig vrouwelijke fans zien die hun blote borsten tonen, daarnaast beweert Michaels ook dat er op de toerbus van Melissa drugs worden gebruikt in de aanwezigheid van de kinderen. Tot slot is ze naar eigen zeggen ook bezorgd dat de kinderen niet ingeënt worden voor reisziektes tijdens de toers van Melissa.

Het koppel ging na negen jaar uit elkaar in 2010. Samen hebben ze twee kinderen, de tweeling Johnnie Rose en Miller Steven geboren in 2006 met als biologische moeder Tammy Lynn Michaels. De kinderen worden opgevoed in co ouderschap door Etheridge en Michaels. In mei van vorig jaar kwamen beide dames na een lange vechtscheiding voor de rechtbank tot een overeenkomst ook betreffende de kinderen. Michaels eiste toen meer geld van Etherdige voor het opvoeden van de kinderen wat door de rechtbank werd toegestaan na akkoord van de zangeres.

Extra info:
Melissa Etheridge had eerst een relatie met Julie Cypher samen kregen ze twee kinderen. Cypher beviel in 1997 van Bailey Jean en in 1998 van Beckett. De spermadonor was niemand minder dan zanger gitarist David Crosby. In 2000 ging het koppel uit elkaar. In 2003 leerde ze Tammy Lynn Michaels kennen, ze trouwden in 2003, samen hebben ze twee kinderen. Michaels beviel in 2006 van de tweeling Johnnie Rose en Miller Steven via een anonieme donor. In 2010 ging het koppel uit elkaar. In 2011 leerde ze haar huidige partner Linda Wallem kennen waarmee ze nu op het punt staat te trouwen.

Tammy Lynn Michaels is een actrice en speelde onder andere een rol in The L Word (2005) en in de Fox show 'That '80s Show'. In 2004 speelde ze onder andere in de film D.E.B.S. Na een carrière stop na het krijgen van de tweeling keerde Michaels terug naar het witte doek in de lesbische romantische film 'Nicest Thing' waarin ook de openlijke lesbische actrice Amanda Bears, bekend van de komische reeks Married With Childeren, mee speelt.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
ZANGERES MELISSA ETHERIDGE EN VRIENDIN GAAN TROUWEN (2013)
LELIJKE VECHTSCHEIDING TUSSEN MELISSA ETHERIDGE EN EX TAMMY LYNN MICHALES VOORBIJ (2012)

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
LESBISCH PERSONAGE OP KOMST IN AMERIKAANSE KOMISCHE REEKS
HOMO VAN 90 AMBASSADEUR VAN GAY PRIDE
ZANGER ELTON JOHN BIJNA DOOD IN DUITSLAND
VROUW VERMOORD MAN OMDAT DIE HOMO IS
HOMO DIE EERSTE COUNTRY BALLADE BRENGT VERTELDE OPENHARTIG OVER MOEILIJKE TIJDEN + 2 VIDEO'S
HETERO CAFE WEKELIJKS AANGEVALLEN OMDAT MEN DENKT DAT HET EEN HOMO CAFE IS
ELLEN DEGENERES ZONDER MAKE-UP EEN WERELD VAN VERSCHIL
VERKRACHTINGEN OM LESBIENNES HETERO TE MAKEN EN KINDEREN EN BABY'S TE GENEZEN VAN AIDS
BRITSE ACTRICE KOMT UIT DE HOLEBI KAST MET VRIENDIN
NIEUW TV PROGRAMMA OP KOMST - TRANSGENDER JONGEREN UIT DE KAST
BRITSE HETERO ACTRICE KOMT OP VOOR RUSSISCHE HOLEBI'S EN VRAAGT FOTO TE DELEN
KINDER BIOSCOOP FILM OP KOMST MET HOLEBI OUDERS IN + TRAILER
MR GAY EUROPE EN MR GAY WORLD OP KOMST + FOTO'S ALLE DEELNEMERS
ACTEUR JOHN BARROWMAN EN VRIEND GETROUWD IN CALIFORNIE

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 July, 2013 en 3565 keer gelezen.