Eerste trailer van homo film Kill Your Darlings met Daniel Radcliffe in de hoofdrol.Er is een eerste trailer uit voor de film Kill Your Darlings van John Krokidas met in één van de hoofdrollen acteur Daniel Radcliffe bekend van zijn rol als Harry Potter. In de film speelt hij een homo in de jaren 40. En hij gaat volledige uit de kleren en speelt verschillende homokus en seks scénes.

De film Kill Your Darlings gaat over Allen Ginsberg (1926 - 1997) een Amerikaans dichter van Joodse afkomst die naast zijn schrijfwerk ook bekend stond om zijn openlijke homo geaardheid. In 1954 zorgde hij voor ophef door een ceremonieel huwelijk te houden met zijn partner Peter Orlovsky. Ginsberg en zijn vrienden stonden verder ook bekend om hun druggebruik. De dichter vertelde openlijk over zijn gebruik van van marihuana en andere drugs. Toch won hij talloze prijzen waaronder de Woodbury Poetry Prize, de National Book Award for Poetry, NEA grants en een Lifetime Achievement Award. In de laatste jaren van zijn leven werd Ginsberg boeddhist en gaf hij les aan de Universiteit van Brooklyn. Hij overleed op 5 april 1997 op 71-jarige leeftijd in New York.

Kill Your Darlings gaat over poëzie, moord en homo's in het New York van de jaren 1940. De film richt zich op de kringen van de literaire vrienden van Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe), Jack Kerouac (Jack Huston) en Lucien Carr (Dane DeHaan). Onder Carrs medewerkers bevindt zich ook de oudere David Kammerer (Michael C. Hall) die verliefd is op Carr en hem door het hele land achtervolgt. In 1944 maakt Kammerer seksuele avances naar Carr. Die avances monden uit in een gewelddadig treffen, waarna Carr, Kammerer doodsteekt.

In januari sprak Radcliff voor het eerst over de homoseks scènes in de film. Volgens de jonge acteur ging het allemaal vanzelf en was er nauwelijks tijd om na te denken. Radcliffe geeft toe dat het allemaal nieuw voor hem was maar dat Krokidas erg behulpzaam was zodat hij zich geruster voelde, ook kreeg hij naar eigen zeggen de kans om de acteur waarmee hij de liefde moet bedrijven beter te leren kennen, wat volgens hem belangrijk is bij zulke intieme scènes. Radcliffe is in de film bovendien ook voor het eerst helemaal naakt te zien. De acteur die zichzelf als hetero omschrijft zette zich al meermaals in voor holebi's, met name voor projecten die dakloze holebi-jongeren helpt. En vorig jaar liet hij nog weten dat hij het grappig vond dat sommige mensen van mening zijn dat hij een homo gezicht heeft. Vorig jaar won hij nog de Hero Award van het Trevor Project (een anti-zelfmoordgroep uit New York, voor holebi en trans tieners). Radcliffe steunde de organisatie meermaals en bracht ze onder de aandacht van vele Amerikanen. Bekijk hieronder de eerste trailer van de film Kill Your Darlings die in oktober in de VS wordt verwacht.EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS
WINNAAR MISTER GAY WORLD BEKEND + ANDERE WINNAARS + FOTO'S EN 2 VIDEO'S
WORLD OUTGAMES ANTWERPEN - EERSTE DAG + FOTO'S EN VIDEO'S
BRITSE ACTEUR DIE IN JAMES BOND FILM SPEELDE KOMT UIT DE HOLEBI KAST
100 HAATMISDADEN PER WEEK TEGEN HOLEBI'S EN TRANSGENDERS IN DE UK
GEZONDHEID VAN BELG HOLEBI'S EN TRANSGENDERS MOET HOGER OP AGENDA, ALDUS M TEMMERMAN
GERARD JOLING KRIJGT GEEN BEELD OMDAT...
DORP VOOR BEJAARDE BRITSE HOLEBI'S IN FRANKRIJK ZORGT VOOR OPSCHUDDING
DUETTEN FREDDIE MERCURY EN MICHAEL JACKSON BIJNA KLAAR + UNIEKE FOTO'S VAN HET DUO + 2 VIDEO'S
HOLEBI'S MET BUITENLANDSE PARTNER EINDELIJK GELIJK AAN HETERO'S
AMERIKAANS HOMO JOURNALIST EN VRIEND VIJF JAAR GESTALKT DOOR JOODSE HOMO RACIST
BELG POLITICI WILLEN HOMOFOBIE OP INTERNET STRAFBAAR MAKEN MAAR...
DUITSE DRAG QUEEN GING WEL HEEL VER IN STATEMENT MAKEN TEGEN ANTI HOLEBI WETTEN IN RUSLAND + VIDEO
BELG VOETBALBOND GAAT AKKOORD MET VOORSTEL VAN BELG HOLEBI FEDERATIE

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 August, 2013 en 4618 keer gelezen.