Belgische boxers en homo ero kalender tegen anti holebi wetten in Rusland + Video.De Belgische modeontwerper Kristof Buntinx lanceert eind deze maand een collectie boxershorts met Russische symbolen gemixt met de regenboog. Buntinx doet dit als protest tegen de anti holebi en transgender wetten in Rusland. De boxers worden bovendien in ons landje gemaakt.

Vanaf volgende week zijn de boxershorts te koop, er zijn er met hamers en sikkels in regenboogkleuren, beren, medailles, het wapenschild van Rusland, matroesjkapoppen enz... In totaal zijn er zeventien modellen. Naast de onderbroekenverkoop zal Buntinx ook een homo-erotische kalender lanceren. Deze komt allicht in september uit.

Buntinx ontwerpt normaal vrouwenkleren, maar met deze protestonderbroekjes debuut hij nu in de mannenmode. "Vrouwen zijn nogal moeilijk", grapte hij op TV Brussel. In de onderstaande video zie je de ontwerper samen met enkele mooie mannelijke modellen. Buntinx zegt onder andere dat hij tegen de anti holebi wetten in Rusland reageert met mooie jognens die elkaar vast houden, omhelzen, elkaar graag zien. De modellen werkten trouwen gratis mee voor het goede doel. De boxershorts zijn vanaf volgende week te koop via de website van de modeontwerper: Klik hier
EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
HOMO PORNO STUDIO GAAT RUSSISCHE HOLEBI'S HELPEN
STUDENT SCHRIJFT BRIEF AAN ELIO DI RUPO OVER RUSSISCHE HOLEBI'S
PRO HOLEBI BORDJES VAN KERK POPULAIR OP INTERNET
EERSTE PROF WORSTELAAR KOMT UIT DE HOLEBI KAST
DUITSE KERK SLUIT EERSTE HOMOHUWELIJK + VIDEO
AMERIKAANS HETERO TOP SPORTER KOMT OP VOOR HOLEBI'S
SUPPORT WEBSITE ONLINE IN MEEST GEVAARLIJKE LAND VOOR HOLEBI'S
HETERO ATLEET KOMT TIJDENS WK MOSKOU OP VOOR HOLEBI'S MET RISICO OP SANCTIE
KARL LAGERFELT KOMT MET WINKEL NAAR ANTWERPEN
VOETBALANALIST JOHAN BOSKAMP MOET HOMOSTANDPUNTEN GAAN VERDUIDELIJKEN OP DE VRT + 2 VIDEO'S
DEENSE KROONPRINS KOMT OP VOOR HOLEBI'S
ZANGERES KATY PERRY MENGT ZICH IN DEBAT ROND HOMOHUWELIJK

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: tvbrussel.be

Dit bericht is gepost op 17 August, 2013 en 4077 keer gelezen.