Nieuwe vriendin voor Jodie Foster?Actrice Jodie Foster heeft weer een vriendin. Althans dat schrijft E! News. De gelukkige zou fotografe Alexandra Hedison, de ex van Ellen DeGeneres. Het nieuws is nog niet bevestigd door Foster, en het kan zijn dat dit er nooit van komt als je bedenkt hoe lang het duurde voor Foster toegaf lesbisch te zijn.

Maar voglens een insider zou het serieus zijn tussen Foster en Hedison. 'Ze zijn erg verliefd.' De twee werden afgelopen zomer al samen gefotografeerd tijdens een groepsdinertje. Hedison was ongeveer drie jaar samen met DeGeneres, totdat de talkshowhost haar in 2004 verliet voor haar huidige vrouw Portia de Rossi. Foster had eerder 20 jaar lang een relatie met Cydney Bernard, met wie ze haar twee zoons opvoedt. Zij gingen in 2008 uit elkaar. Foster sprak in januari van dit jaar voor het eerst in het openbaar over haar geaardheid, toen ze Bernard bedankte in haar speech bij de Golden Globes-ceremonie. Foster heeft twee zonen: Charles geboren in 1998 en Christopher (Kit) geboren in 2001. Wie de vader van de jongens is wil Foster niet zeggen, maar ze beloofde wel het te onthullen als de jongens 18 zijn.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS:
BELGISCHE STRIP IVAN/IVANKA EEN ZOEKTOCHT NAAR GENDER GELIJKHEID
OOK TRANSGENDER TIENER DIE GESCHIEDENIS SCHREEF DOET MEE AAN DE NOH8 (holebi en trans) CAMPAGNE + KORTE LIJST ANDERE DEELNEMERS
HOLEBI KOPPELS TROUWEN IN COLOMBIA OMDAT OVERHEID DEADLINE NIET HAALDE
ELTON JOHN HEEFT TROUW PLANNEN
2 BELANGRIJKE ADVOCATEN GAAN STRIJDEN VOOR HOMOHUWELIJK IN DE GEHELE VS
MEER DAN HELFT ACTEURS & ACTRICES UIT HOLLYWOOD HEEFT LAST VAN HOMOFOBIE - MAAR ER IS OOK GOED NIEUWS
IOC HEEFT GEEN PROBLEMEN MET ANTI HOLEBI WETTEN IN RUSLAND
HOLEBI.INFO STELT VOOR 20 BEKENDE TRANSSEKSUELEN
LESBIENNE EERSTE VROUW DIE SOLO VAARDE VAN JAPAN NAAR ALASKA + 2 VIDEO'S
VN OPROEP - OPKOMEN VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDER AUB
ELIO DI RUPO KWAM OP VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
ZANGERES VAN DE INDIGO GIRLS GETROUWD + VIDEOholebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 02 October, 2013 en 4247 keer gelezen.