Dokters begrijpen niet dat lesbi presentatrice en actrice hartaanval overleefde.De Amerikaanse comédienne, presentatrice, auteur en actrice Rosie O'Donnell, 51, zegt dat haar dokters niet begrijpen dat ze een hartaanval heeft overleefd. O'Donnell kreeg in 2012 zoals je toen bij holebi.info kon lezen een hartaanval. Volgens haar dokters is zo'n hartaanval in 9 van de 10 keer fataal, en ze zijn dan ook verwonderd dat O'Donnell het destijds haalde.

O'Donnelll vertelde pas nu meer over de hartaanval die ze vorig jaar kreeg. "Ik lag in het ziekenhuis en was nog maar half wakker, toen vroeg mijn vrouw (Michelle Rounds) hoe het met mij ging, de verpleegster antwoordde dat het zeer goed met mij ging, mij vrouw vroeg hoe ze dat zo zeker wist, de verpleegster zei omdat alle anderen dood zijn, blijkt dat ze nog nooit een patiënt had gehad die een hartaanval had overleefd. Dat zorgde er voor dat ik begon na te denken over mijn leven, en over mijn vrouw en kinderen".

In een ander interview vertelde O'Donnell dat sommige mensen haar een monster noemen. "Vooral rechts gezinde Republikeinen noemen mij zo, omdat ik een grote mond heb, omdat ik altijd de waarheid spreek, en soms is dat niet naar de zin van mensen. Maar ik ben niet bang om mijn mening te zeggen betreffende waar ik in geloof, het is mijn natuur om meteen mijn mening te geven, dat doe ik al sinds ik kind was. Ze zeiden soms dat ik over sommige dingen niet mocht praten, maar dan zit het in mijn hoofd geplakt en dan moet ik er toch over praten. En ja ik zeg al eens dingen die mensen kwaad maken, maar dat geeft niet, want komieken brengen vaak dingen naar boven waar mensen boos om zijn, maar uiteindelijk gaan ze dan toch met een andere mening naar huis". O'Donnell is van plan haar carrière als comédienne opnieuw op te pakken. De afgelopen 20 jaar hield ze zich meer bezig met presenteren en acteren.

O'Donnell die naast comédienne, presentatrice, auteur en actrice ook een eigen magazine heeft, en holebi en trans activiste is, en ook nog tv producer en partner in de LGBT family vacation company R Family Vacations, en destijds ook de For All Kids Foundation oprichte, werd bekend via haar Rosie O'Donnell Show, waarvoor ze enkele Emmy Awards won. Tijdens de tijden van haar show schreef ze haar eerste boek: 'Find Me' waarbij ze de opbrengst, ruim 3 miljoen, stak in haar de For All Kids Foundation en zette daarbij andere beroemdheden aan ook geld te doneren in de stichting. Eind jaren negentig kwam ze uit de holebi kast. Anno 2006 verving ze Meredith Vieira als presentatrice in de Vieuw, een dagelijkse show rond vrouwen zaken. In 2007 startte ze het video blog, Jahero, waar ze vragen beantwoorde van fans. In 2008 produceerde ze de film America waarin ze zelf ook mee speelde, en in 2009 was ze te zien in of Love, Loss, and What I Wore. In 2011 produceerde ze materiaal voor OWN (Oprah Winfrey Network) waarna ze een eigen show kreeg in de studio van Oprah. In 2003 richte ze R Family Vacations op, vakantie pakketten voor holebi en transgender families op een cruise, waarbij de eerste in 2004 uitvoer met daarop aanwezig 1600 passagiers en 600 kinderen. Na een tijdje kwam er ook samenwerking met Family Pride, een organisatie die opkomt voor adoptie, donoren, draagmoeders en alles wat te maken heeft met homo en lesbisch ouderschap. In 2006 kwam er een film uit 'All Aboard, Rosie's Family Cruise.

In juni 2011 trouwde O'Donnell met haar vriendin Michelle Rounds, en dit kort nadat er bij Rounds kanker werd ontdekt waarvan ze herstelde. In januari werden de twee de trotse ouders van een dochterje: Dakota met als biologische moeder Rounds. O'Donnell had al vier kinderen: Parker, Chelsea Belle, Blake Christopher en Vivienne Rose. De drie eerste kinderen zijn geadopteerd, de laatste werd geboren via anoniem donorsperma toen O'Donnell nog een relatie had met Kelly Carpenter die tevens de biologische moeder is van Vivienne Rose. O'Donnell had gedurende vele jaren ook regelmatig pleegkinderen in huis via haar organisatie For All Kids.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE HOLEBI.INFO NIEUWS
UNIEK CREDIT SUISSE LANCEERT EERSTE HOLEBI EN TRANSGENDER GELIJKHEIDS INDEX - IS ZOALS DE BELL20
ACTEUR JIM PARSONS SPREEKT VOOR HET EERST OVER ZIJN VRIEND
HOMO HUWELIJK LEGAAL IN AUTRALIAN CAPITAL CANBERRA MAAR WORDT AANGEVOCHTEN DOOR OVERHEID
ACTEUR VALT MEER DAN 18 KILO AF VOOR ROL OVER AIDS PATIENT
POLITIE BESCHERMDE HOLEBI'S MET TRAANGAS
PAUL DE LEEUW PRESENTEERT TOP 2000 CONCERT DAT OOK OP TV KOMT
EERSTE HOLEBI EN TRANS HACKATHON MET STEUN VAN FACEBOOK
RUSSISCHE WETGEVER TREKT ANTI HOLEBI WET IN MAAR TOCH GEEN GOED NIEUWS
POPULAIRE TV SERIE GLEE STOPT
15de AMERIKAANSE STAAT WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN IS EEN FEIT
91-JARIGE ACTRICE EN TAL VAN ANDERE HOLEBI EN HETERO BEKENDHEDEN KOMEN OP VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
AMERIKAANSE REPUBLIKEINEN GAAN LANGZAAM VOORUIT BETREFFENDE HUN HOUDING TEGENOVER HOLEBI'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 23 October, 2013 en 3589 keer gelezen.