Zanger Christoff en vriend na zeven jaar uitelkaar.

Afgelopen weekend werd hij nog gevierd als 'Beste Zanger' tijdens de uitreiking van de Radio 2 Zomerhit, maar achter de schermen had Christoff weinig reden tot feesten. Zijn relatie met vriend Niels zou na zeven jaar afgelopen zijn. Beiden hadden net een appartement in Marbella gekocht, maar leefden al een tijdje naast elkaar. Onlangs trok de schlagerprins zelfs alleen op retraite naar een klooster in Wenen.

Volgens betrouwbare bronnen zou de relatie met zijn partner Niels over en uit zijn. Wat precies aan de basis ligt, is onduidelijk. Maar dat Christoff en Niels geen evident parcours reden, is een publiek geheim. Beide leefwerelden konden niet verder uit elkaar liggen. Niels, die een stuk jonger is dan de 38-jarige zanger, is sinds jaar en dag verpleger in een rusthuis. Terwijl Christoff als showbizz-ster tegen 300 per uur de Vlaamse en Duitse podia afschuimt, vaak 7 op 7.

Christoff heeft zijn relatie met Niels altijd zorgvuldig afgeschermd van de pers. Ik zie mijn relatie niet graag uitgesmeerd in de pers. Ik wil dat ze me graag hebben om mijn muziek en om wie ik ben, klonk het. Enkele keren vergezelde Niels zijn vriend naar een optreden, maar stond steeds aan de zijlijn. En hoewel zijn muziek door veel Vlamingen gesmaakt wordt, was Niels niet zo voor de schlagermuziek van Christoff te vinden. Hij trots op wat ik doe, maar hij is geen fan. Als Niels zelf een cd'tje opzet, zal het er geen van mij zijn.

Toen Niels en Christoff elkaar zeven jaar geleden leerden kennen, kwam de zanger net uit een moeilijke periode. Een depressie en problemen met zijn toenmalige manager dreven hem bijna tot een wanhoopsdaad. Christoff nam een nieuwe manager in de arm, veranderde van platenfirma en werd verliefd. In 2008 kwam de zanger voor het eerst uit de kast. Onder druk van een weekblad. Al schermde hij zijn privé leven in de daaropvolgende jaren duidelijk af. "Ik zie mijn relatie niet graag uitgesmeerd in de pers. Ik wil dat ze me graag hebben om mijn muziek en om wie ik ben", klonk het. Christoff wenste gisteren niet te reageren. Vandaag zouden de zanger en zijn management met een verklaring komen.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO LEZEN
ZET ZANGER CHRISTOFF OP JE SCHOORSTEEN


holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 25 August, 2014 en 7576 keer gelezen.