Papa zaten wij in jou buik? vroegen tweeling zoontjes van Ricky Martin.Sinds 2008 is zanger Ricky Martin papa van een tweeling: Matteo & Valentino. Nu de jongens wat groter worden kreeg de zanger recent een moeilijke vraag van zijn kinderen. 'Papa, zaten wij vroeger in je buik?".

Tijdens een radio interview vertelde de zanger over deze vraag van zijn inmiddels 6-jarige zoontjes. "Ze vroegen mij of ze ooit in mijn buik hadden gezeten, ik antwoordde dat ze altijd in mijn hart hebben gezeten en daar nog steeds zitten. Natuurlijk moest ik nog meer uitleg geven, en heb ik hen verteld dat ik een leuke vrouw had ontmoet die me heeft geholpen om hen te krijgen. Ik zei hen dat deze lieve vrouw haar buik heeft geleend en dat toen jullie geboren werden ze jullie meteen in mijn armen legde. Tegelijkertijd zeiden mijn jongens: 'Oké', en ze gingen gewoon verder spelen". Ondertussen is ook bekend dat de zanger graag nog meer kinderen wil, en dat hij vooral uitkijkt naar de komst van een dochtertje waarbij de procedure om opnieuw vader te worden al van start is gegaan. En het zou daar niet bij blijven want Martin zegt dat hij vier kinderen wil.

Extra info:
Martin kwam in 2008 in het nieuws omdat hij als alleenstaande vader was geworden van een tweeling - Matteo & Valentino via een draagmoeder.
Toen gingen er al geruchten dat hij homo zou zijn.
Pas in 2010 kwam hij uit de kast.
In 2011 onthulde hij dat hij een relatie had met Carlos Gonzalez en in 2012 toonde hij de wereld voor het eerst zijn vriend door een fotoschoot met het Spaanse magazine Vanity Fair, waarvoor hij samen met Carlos en de kinderen poseerde.
Begin dit jaar kwam er een einde aan de relatie van Martin en Gonzalez.
Naast zanger is Martin ook ambassadeur voor Unicef en richtte hij eerder de Ricky Martin Foundation op, een stichting die wereldwijd opkomt voor kansarme kinderen.
In 2007 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame. In 2011 kreeg hij van Spanje de Spaanse nationaliteit als erkenning voor zijn artistieke talenten, en omdat hij Roots heeft in Spanje door zijn oma, maar hij behield wel zijn Puerto Ricaanse nationaliteit. Ondertussen verkocht de zanger ruim 70 miljoen albums en behaalde hij 95 platina albums - 6 nummer 1 Billboard albums - 11 nummer 1 hit songs - 2 Amerikaanse Music Awards - 6 Grammy Awards - 8 World Music Awards - 10 Billboard Music Awards - 8 Mtv Music Video Awards en trad hij al in meer dan 60 landen op.

holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 27 September, 2014 en 5515 keer gelezen.