Actrice Raven Symone wil geen labels als gay + video.

Amerikaans actrice en voormalig kindsterretje Raven Symone, 28, kwam vorig jaar uit de lesbische kast. In een interview met Oprah Winfrey afgelopen weekend zei ze dat ze nu een relatie heeft met een vrouw maar dat ze geen labels wil opgeplakt krijgen.

Symone zei tegen Oprah dat ze eigenlijk zowel op vrouwen als op mannen valt, dat ze nu een relatie met een vrouw heeft, maar dat ze geen label opgeplakt wil krijgen. Ze wil niet dat men haar gay noemt en ook niet dat men haar een African American noemt. "Ik hou niet van labels, ik wil aanzien worden als mens die houdt van mensen, ik ben het beu om labels te krijgen," aldus Symone bij Oprah Winfrey. Bekijk hieronder de video van het interview

Extra info
- Symone werd op 3-jarige leeftijd super bekend en beroemd door haar rol in de jaren 80 televisie reeks The Cosby Show (die liep tot 2992). Het ging daarbij bovendien om de allereerste primetime televisieshow met daarin enkel mensen met een donkere huidskleur. Symone speelde de rol van Olivia een van de kinderen van de beroemde Bill Cosby waar rond de reeks draaide.
- Symone was met haar rol niet aan haar proefstuk toe, ze was als baby al te zien in verschillende reclame spotjes.
- Van 1993 tot 1997 was ze te zien in de sitcom 'Hanging with Mr Cooper'.
- Raven speelde ook al in verschillende films zoals The Little Rascals (1994) - Dr Dolittle (1998) - Zenon Girl of the 21ste Century (1999).
Recenter in College road trip (2008) en Revenge of the Bridesmaids (2010).
- In 2003 kreeg ze haar eigen show bij Disney Channel genaamd 'That's So Raven', de serie werd een van de meest succesvolle televisieseries die Disney Channel ooit gekend heeft. Toch werd de serie in 2007 na 100 afleveringen stopgezet.
- Symone is naast actrice ook zangeres.
- In 2993 bracht ze haar eerste album uit: 'Here's To New Dreams'. Haar singel 'That's what Little Girls are made of' kreeg zelfs een plaatsje in de beroemde Billboard Hot 100. Toch werd haar eerste album geen groot succes.
- Op 4 mei 1999 werd haar tweede album, 4Undeniable4, uitgebracht. Hieruit werd alleen het liedje With a Child's Heart ook commercieel uitgebracht.
- In 2003 kreeg Raven een contract bij Hollywood Records.
- 'This Is My Time' is haar derde album en werd uitgebracht op 21 september 2004. Dit was, tot nu toe, haar succesvolste album.
- Op 29 april 2008 bracht ze haar vierde studioalbum uit, 'Raven-Symoné'. Daaruit werden de nummers Double Dutch Bus, een cover, en Shorts Like Me als singles uitgebracht.
holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 07 October, 2014 en 2853 keer gelezen.