Homo top sporter wint voor derde keer award dit jaar.In maart van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat de Britse prof schoonspringer Tom Daley werd uitgeroepen tot grootste inspiratiebron voor jonge mensen in de sportwereld. En in april van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat Daley werd uitgeroepen tot holebi sportpersoonlijkheid van het jaar. En vandaag komt het nieuws dat hij is uitgeroepen tot Man van het jaar.

Tom Daley wint voor de derde keer een award dit jaar. Dit keer gaat het om de jaarlijkse Britse Attitude Magazine Awards. Volgens redacteur Matthew Todd is Daley een groot voorbeeld voor de lezers het Britse gay zine. Daley zelf liet weten vereerd te zijn met zijn titel.

Extra info:
Tom Daley kwam in december 2013 uit de kast als biseksueel. Maar in april van dit jaar liet hij weten dat hij geen biseksueel is maar wel homo.
Kort na zijn coming out in december maakte hij bekend dat hij een relatie heeft met scenarioschrijver Dustin Lance Black.
Daley werd al op de leeftijd van 13 jaar Europees Kampioen. In 2009 won hij de gouden gouden medaille op het onderdeel 10 meter toren tijdens de FINA-wereldkampioenschappen in Rome. Hij haalde er een score van 539.85 punten. Op de Olympische Zomerspelen van 2012 won hij brons.

holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 14 October, 2014 en 2409 keer gelezen.