Ellen DeGeneres en vrouw Portia over baby's en borstkanker + 3 video's.
Opnieuw melden tal van nieuws kanalen dat Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia De Rossi een baby verwachten. Om de wereld er voor eens en altijd van te overtuigen hoe het nu echt zit verscheen actrice Portia De Rossi, in de show van haar vrouw Ellen DeGeneres waar de twee spraken over de geruchten.

Het is trouwens niet de eerste keer dat er geruchten gaan dat het koppel een baby zou verwachten of dat er kinderen zouden komen. Maar omdat het de laatste tijd wel heel erg vaak in de media wordt vermeldt dat de twee in blijde verwachting zouden zijn nodigde Ellen haar vrouw uit in haar eigen show. Natuurlijk maakten de twee, hoe kan het ook anders, tal van grapjes over de situatie, maar wat wel duidelijk is, ze verwachten geen baby. Trouwens in 2012 kon je al bij holebi info lezen dat Ellen en haar vrouw Portia lieten weten dat er nooit kinderen zullen komen.

Verder was er ook nog tijd voor een serieus gesprek waarbij Ellen met Portia een gesprek had over borstkanker onderzoek, nadien was het weer tijd voor fun en werd Portia Dunked in de naam van onderzoek naar borstkanker. Bekijk hieronder de drie video's:

Over baby's


Portia Answers the Tough Questions about breast cancer research


Portia de Rossi Gets Dunked! - In the name of breast cancer research
holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 14 October, 2014 en 5193 keer gelezen.