Jani Kazaltzis op de sofa met Dimitri Vantomme + video.
Eerder kon je bij holebi info lezen dat Jani Kazaltzis ging starten met zijn eigen Tv video station (http://www.janitv.be/). 1 van de reportages van Jani is met Dimitri Vantomme, die recent kroongetuige was in een rechtzaak betreffende de moord op een jonge homo, ook daarover kon je eerder bij holebi info lezen.

Jani Kazaltziz sprak af met Dimitri Vantomme om te kijken hoe het vandaag met hem gaat na dat veel bewogen proces. Op 6 november deed het Antwerpse hof een uitspraak in de zaka waarbij de beklaagde Said Mahmoud werd veroordeeld tot een celstraf van 28 jaar wegens de moord op Aim Mafouta Matondo.

Via zijn nieuwe Tv video station http://www.janitv.be/ sprak Jani met Dimitri. 'Op de sofa bij Jani met Dimitri'. Vantomme kennen de meeste mensen wel als VJ Dimi bij JIM Tv, en verder is hij ook bekend als dj Dimitri D"Anvers en als eigenaar van Cafe Bonaparte op de Antswerpse grote markt. Een veelzijdig man dus met een rijk gevulde carrière. De afgelopen maanden kreeg Dimi jammer genoeg heel wat verduren, hoog tijd dus voor een gesprek met Jani op de sofa! KLIK HIER om het gesprek te bekijken en te beluisteren.


holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 20 November, 2014 en 5344 keer gelezen.