Boek uit van 1 van 2 enige homo prof voetballers wereldwijd.Eén van de twee enige openlijke prof voetballers ter wereld heeft recent een coming out boek geschreven dat sinds kort op de markt is. De Amerikaan Robbie Rogers schreef het boek: Coming Out to Play.

Rogers en de Zweedse in de UK geboren Anton Hysén zijn wereldwijd de twee enige openlijke homo prof voetballers. Rogers kwam in februari 2013 uit de kast. In eerste instantie liet hij toen meteen ook weten dat hij stopte met voetbal. Maar enkele maanden later, in mei 2013, kwam hij op zijn beslissing terug en keerde hij terug naar het prof voetbal.

Het boek: Coming Out to Play gaat over zijn leven als homo in de kast en om de strijd die hij voerde om openlijk te kunnen zijn wie hij is, waarbij hij ook de boodschap mee wil geven dat het oké is om homo te zijn. Rogers schreef zijn boek samen met ene Eric Marcus. Coming Out to Play kan je bestellen via de website van de voetballer zelf waarbij je wordt doorverwezen naar Amazon.com of Barnes & Noble om het boek te bekomen. Wie interesse heeft in het boek: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 27 November, 2014 en 2557 keer gelezen.