Belg homo's maken parodie filmpje op video rond dubbeldate Tom Daley en Dustin + 2 video's.Op 18 november kon je bij holebi info lezen dat showbizz koppel Olympisch Schoonspringer Tom Daley en Scenarist Dustin Lance Black ook in Vlaanderen populair zijn. Dat heeft alles te maken met het feit dat het heren koppel sinds kort verbonden is aan een goede doelen actie waarbij je een dubbeldate kan winnen met het beroemde homo koppel.

De actie van Tom en Dustin zorgde ervoor dat OUTtv man Jens Geerts en collega Rene een parodie filmpje maakte om de campagne van de heren nog bekender te maken. "Tom en Dustin zijn hot, maar daardoor ook ontzettend onbereikbaar. Samen met collega Rene zagen we onze kans schoon om twee vliegen in een klap te slaan. Met een zelfgemaakt parodiefilmpje op de Omaze-videoboodschap van Tom en Dustin, hopen we enerzijds de Omaze-actie extra in de verf te zetten, en anderzijds een stapje dichterbij te komen bij twee van de meest invloedrijke homo's ter wereld," zegt Jens Geerts, initiatiefnemer van het parodiefilmpje.

Jens Geerts en Rene Emmerink zijn collega's bij de Europese homozender OUTtv, maar eveneens al jaren vrienden. Beiden zetten ze zich regelmatig in voor goede doelen en komen ze op voor gelijke rechten van de mens. Door een minimale bijdrage van 10 dollar (ongeveer 8 euro) te leveren aan The Brain Tumour Charity en The Human Rights Campaign (een organisatie die streeft naar gelijke mensenrechten) maakt men kans op een dubbeldate met Tom en Dustin. Vooral die laatste organisatie ligt ons ontzettend nauw aan het hart, vertelt Rene.

Rene en ik bekeken het filmpje van Tom en Dustin op omaze.com/london waarbij de twee heren oproepen om geld te doneren. Samen besloten we dat de boodschap extra aandacht kon gebruiken. Vooral in Vlaanderen en Nederland. Met een parodiefilmpje hopen we dat deze Omaze-actie ook de aandacht krijgt die het verdient en dromen we natuurlijk zelf stiekem dat we Tom en Dustin hiermee ooit eens voor onze camera kunnen interviewen, aldus Jens. Het parodie filmpje werd na een paar uur ook al gedeeld door Dustin Lance Black zelf via Twitter. Doneren kan nog t.e.m. 12 december 2014 via www.omaze.com/london. Voor zij die echter niet het geluk hebben om met Tom op dubbeldate te gaan, kunnen hun idool iedere woensdagavond om 22u00 bewonderen in het programma Tom Daley Goes Global op de homozender OUTtv.
Meer info over de wedstrijd ====> KLIK HIER en bekijk hieronder het parodie filmpje en het originele filmpje.
En leuk detail: Dustin L Black heeft het filmpje van Jens & Rene ook gedeeld.
holebi info 2014

Dit bericht is gepost op 03 December, 2014 en 3883 keer gelezen.