Sam Smith genomineerd voor 5 Grammy Awards.De Britse zanger Sam Smith die in mei van dit jaar uit de kast kwam blijft maar in het nieuws komen. Afgelopen dinsdag kon je nog bij holebi info lezen dat de zanger liet weten een woordvoerder te willen zijn voor iedereen. In november kon je lezen dat de zanger een Favorite male American Music Awards titel won, en in oktober was er het nieuws dat de zanger ook deel uitmaakt van de supergroep die een song maakte voor het goede doel. (links naar deze berichten onderaan).

Vandaag komt de zanger opnieuw in het nieuws omdat hij maar liefst 5 keer is genomineerd voor een Grammy Award, die doorgaan op 8 februari. Sam Smith is genomineerd voor de awards van: Best New Artist - Song of the Year - Record of the Year - Best Pop Solo Performance for Stay With Me - en Best Pop Vocal Album for In the Lonely Hour. Toen Smith het nieuws hoorde over de vijf nominaties stuurde hij volgende tweet de wereld in: "5 Grammy Nominations and I haven't even got out of bed yet - fucking hell."

Zangeres Lady Gaga is ook genomineerd voor haar song Cheek to Cheek samen met Tony Bennett voor best traditional pop vocal album. En de theater film Hedwig and The Angry Inch werd genomineerd voor de Best Musical Theater Album (Neil Patrick Harris speelde enkele malen de rol in dit theaterstuk dat gaat over het ware leven van Hedwig, die als Rock-'n-roll drag queen van goedkope eettent tot goedkope eettent door Amerika reist. Wie de lijst van andere genomineerden wil bekijken: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving. 2014

Dit bericht is gepost op 06 December, 2014 en 2929 keer gelezen.