Ex homo komt uit de kast als homo.
Een zogenaamde ex-gay is zopas uit de kast gekomen als homo, waarmee opnieuw bewezen wordt dat therapieën die men wereldwijd uitvoert om mensen hun seksuele geaardheid te veranderen niet werkt. Het is niet de eerste keer dat een zogenaamde ex-gay uiteindelijk toch toegeeft aan zijn aangeboren seksuele geaardheid.

Holebi info bracht al meermaals nieuws van over de hele wereld rond mensen die therapieën geven om holebi's te veranderen in hetero's. Deze praktijken komen overal ter wereld voor. Van Afrika tot Amerika en zelfs tot in Nederland toe. Het zal niemand verbazen dat de meeste therapieën worden gegeven door religieuzen. In de VS bestaan er organisaties van mensen die zich ex-gay noemen. Het gaat daarbij om holebi's die een zogenaamde wordt hetero therapie ondergingen en claimen te zijn genezen van hun homoseksualiteit.

Al jaren waarschuwen psychiaters, psychologen, dokters en vele anderen van over de hele wereld voor de zogenaamde wordt hetero therapieën. Die zeer schadelijk zijn voor degene die ze ondergaan, met vaak psychische problemen tot gevolg en zelfs zelfmoorden. In sommige Amerikaanse staten zijn deze therapieën sinds kort verboden voor minderjarigen.

De laatste jaren gebeurt het meer en meer dat zogenaamde ex-gay's het niet meer aan kunnen en besluiten hun seksuele geaardheid, waarmee ze geboren worden, te aanvaarden. Ook tal van zogenaamde therapeuten die de therapieën geven komen steeds vaker tot het besef dat de therapieën niet werken. Toch blijven er nog veel wel geloven in de therapieën met vaak vreselijke gevolgen. Al meermaals kwamen er getuigenissen van mensen die de therapie al dan niet gedwongen ondergingen, waarbij verhalen naar boven kwamen van mishandeling tot seksueel misbruik.

Christian Schizzel is een van de ex-gay's die zichzelf nu wel aanvaard als homo. Zeven jaar lang geloofde hij wat men hem wijs maakte, dat hij hetero kon zijn en was. Schizzel zegt dat hij lang is gemanipuleerd en mishandeld door religieuzen die stelden dat hij moest vechten tegen zijn homoseksuele geaardheid, en die hem ook vertelden dat je niet als homo geboren wordt. Verder vertelde hij ook dat de groep die hem zou genezen van zijn homoseksuele geaardheid hem psychologisch heeft gebroken en dat hij lange tijd werd geïsoleerd van zijn familie en vrienden, waarbij hij gedurende een lange tijd sterk werd gedomineerd om hem te breken, en hem doen te geloven dat hij hetero is.

Ook werd hem verteld dat het de schuld van zijn ouders was dat hij homoseksuele gevoelens had en daarom mocht hij geen contact meer met ze hebben. Na twee jaar brak hij en geloofde hij hetero te zijn. Schizzel zegt ook dat hij het vooral ook erg vind dat de christelijke groep hem vertelde dat hij homo was omdat hij in zijn jeugd seksueel misbruikt was, en dat hij dat op een bepaald moment ging geloven, terwijl het in werkelijkheid nooit is gebeurd. Schizzel wil zich nu gaan inzetten om mensen te waarschuwen voor zulke praktijken en therapieën.

Ook blijkt dat veel homofobe groepen die de zogenaamde wordt hetero therapieën uitvoeren misbruik maken van cijfers, foto's enz.. Een pittig voorbeeld kwam zopas in het nieuws. Waarbij een groep van zogenaamde ex homo's een aanplakbord gebruikt waarop een tweeling te zien is, twee mannen, daarbij staat het opschrift - identieke tweelingen de ene is homo de andere niet, daaronder staat dan niemand wordt als homo geboren, en dat dit wetenschappelijk is bewezen. Pittig detail, de foto van de tweeling is fake. Het gaat om 1 en dezelfde man, die dan ook nog eens wel homo is. Het aanplakbord komt van de christelijke anti gay groep Parents and Friends of Ex Gays, uit Virginia. De bewuste foto die men twee keer afdrukte en waarbij men doet alsof het om een tweeling gaat is afkomstig van een stock image website en de man in kwestie is stock image model Kyle Roux. Die ondertussen al liet weten enorm gechoqueerd te zijn dat zijn foto zo werd misbruikt.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI INFO OVER DIT ONDERWERP LEZEN:
PROCES TEGEN WORDT HETERO KAMP WAAR HOMO TIENERS WERDEN UITGEHONGERD EN STIERVEN (Juli 2014)
9 THERAPEUTEN STOPPEN WORDT HETERO THERAPIE (april 2014)
EX GAY LEIDSTER HEEFT EINDELIJK HET LICHT GEZIEN (Juli 2014)
BRITSE CHRISTENEN STOPPEN MET GEVEN WORDT HETERO THERAPIE
STEEDS MEER GETUIGEN VAN WORDT HETERO THERAPIE (nieuws uit 2013)
WORDT HETERO THERAPIE - VAN ELECTRO SHOCKS TOT SEKSUEEL MISBRUIK (nieuws uit 2013)
ORGANISATIE DIE 37 JAAR WORDT HETERO THERAPIE GAVEN STOPPEN ER MEE (nieuws uit 2013)


Holebi info eigen berichtgeving - 2014

Dit bericht is gepost op 12 December, 2014 en 2581 keer gelezen.