Holebi met een handicap, het is niet simpel + video en links.
De eerste keer als holebi naar een holebi of homo/lesbi gelegenheid (caf2, party) maakt velen erg zenuwachtig. Maar voor sommige holebi's is het nog moeilijker omdat ze niet alleen holebi zijn maar ook nog eens een handicap hebben.

Zoals Andrew Morrison-Gurza uit Richmond Hill in Ontario, Canada die door een hersenverlamming in een rolstoel zit. In een video beschrijft hij de eerste keer dat hij naar een homo bar ging, wat ondertussen al enkele jaren geleden is. Hij was toen 19 en zoals dat gaat bij mensen in een rolstoel was het niet zo simpel om alles te organiseren, daarboven op komt nog het feit dat Andrew hulp nodig heeft om zich te kleden. Uiteindelijk kwam dat met de hulp van vrienden in orde. Maar het eerste obstakel was meteen hoe de homo bar binnenkomen want er waren veel trappen. Gelukkig was er een achter ingang en kon hij via een zeer kleine lift de homo bar bereiken.

In de homo bar aangekomen zag hij voor het eerst verschillende homo's. Hij wilde in contact komen met sommigen van hen wat telkens mislukte omdat ze dachten dat hij gewoon doorgang wilde en ze dus aan de kant gingen om hem door te laten. Terwijl hij eigenlijk gewoon wat wilde dansen met een man in zijn rolstoel. Verder merkte hij op dat het vaak leek alsof hij onzichtbaar was. Andrew hoopt dat er met zijn video wat meer aandacht komt voor holebi's met een handicap.holebi info eigen berichtgeving 2014

Dit bericht is gepost op 15 December, 2014 en 3309 keer gelezen.