Yanaika (ex-mijn restaurant) en vrouw trotse moeders van dochtertje + baby foto's.
Yanaika Skrzyszkowiak, 34, bekend van haar deelname aan het VTM Programma Mijn Restaurant, en haar vrouw Sophie Schoeffaerts, 21, zijn sinds zaterdag de trotse mama's van een meisje dat voluit Jane Skrzyszkowiak heet, en dus geboren is op Valentijnsdag.

De biologische mama is Sophie maar de kleine spruit kreeg de achternaam van Yanaika. Jane weegt 3,975 kilo en is 54 cm groot. De trotse mama's laten weten dat de voornaam gevonden werd bij de Engelse romanschrijfster Jane Austen. Verder laat Yanaika weten dat de bevalling wel erg lang duurde, maar dat ze super trots is op Sophie en dat de baby zo mooi en schattig is. "Ze heeft de ogen van Sophie en de neus van mij," lacht Yanaika.

En ja dat is echt zo. Want het eitje van Sophie werd bevrucht met zaadcellen van een donor die de uiterlijke kenmerken draagt van Yanaika. "We hebben dus bewust een donor gekozen die mijn huids- en haarkleur heeft, net als de kleur van mijn ogen. Zo lijkt het alsof Sophie en ik een kindje van ons beide hebben," zegt Yanaika die vorig jaar met Sophie in het huwelijksbootje stapte.

Bron: hbvl.be

Dit bericht is gepost op 16 February, 2015 en 4695 keer gelezen.