Actrice & zangeres trotse ouders van zoontje + babyfoto.In september kon je bij holebi info lezen dat actrice Sara Gilbert en haar vrouw zangeres Linday Perry een baby verwachten. Vandaag komt het nieuws dat de twee zopas de gelukkige mama's zijn geworden van een zoontje Rhodes (foto).

Afgelopen weekend werden Gilbert en Perry de trotse mama's van zoontje Rhodes. De biologische moeder is Sara die momenteel nog in ziekenhuis verblijft. De baby en Sara stellen het volgens mama Linda zeer goed. Een eerste foto van de kleine spruit werd al gedeeld via niemand minder dan Sharon Osbourne, de vrouw van Rocker Ozzy Osbourne.

Sara Gilbert, 49, en Linday Perry,49, zijn sinds april 2014 gehuwd. Gilbert heeft al twee kinderen, zoontje Levi,9, en dochtertje Sawyer,7, die ze in co-ouderschap opvoed met haar ex vriendin Allison Adler. Gilbert is vooral bekend van haar rol als Darlene uit de Amerikaanse serie Roseanne. Ondertussen is ze meer bekend als presentatrice van het programma The Talk, een programma naar haar idee wat ze zelf ook produceert. In The Talk zitten ook de vaste dames: Sharon Osbourne, Julie Chen, Sheryl Underwood en Aisha Tyler. Zangers Linda Perry was destijds de leadzangeres van de groep de 4 Non Blondes en schreef eerder ook songs voor sterren als Pink, Christina Aguilera en Gwen Stefani. Perry is van Portugees Braziliaanse afkomst en houdt zich nu vooral bezig als songwriter en producer.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 March, 2015 en 2975 keer gelezen.