Homo's trouwen met lesbiennes en omgekeerd in JapanDaar waar landen als Taiwan en Japan langzaam vooruitgaan, in de gelijke behandeling en aanvaarding van homo's en lesbiennes, blijkt men in China nog steeds niet open te staan voor holebi's. Maar ook de Chinese homo's en lesbiennes zelf werken niet echt mee, aan meer aanvaarding in het land, want vandaag de dag blijkt dat er steeds meer homo's en lesbiennes met elkaar trouwen, om hun ouders tevreden te stellen.

Homoseksualiteit is legaal in China maar daar blijft het dan ook bij. Culturele tradities worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen en de druk op jongeren om te trouwen is dan ook erg groot. Chinese homo's en lesbiennes hebben daar nu iets op gevonden, ze trouwen gewoon met elkaar. Met andere woorden homo's gaan op zoek naar lesbiennes om mee te trouwen, lesbiennes gaan op zoek naar homo's om mee te trouwen, daarna doen ze alsof ze een gelukkig hetero koppeltje zijn, en dit alles om de ouders en culturele tradities in ere te houden.

Volgens Chinese homo's en lesbiennes zijn deze huwelijken nog de beste oplossing, in een land zonder gelijke rechten voor holebi's, en waar er ook nog veel vooroordelen en discriminatie is. De Chinese homo's en lesbiennes vinden elkaar via gespecialiseerde bureaus die zich speciaal richten op holebi's, en die er natuurlijk heel wat geld mee verdienen, want iemand aan een partner koppel is niet gratis. De Chinese overheid werkt ook niet mee aan meer aanvaarding van holebi's, sterker nog, recent keurde men een wet goed waardoor er geen holebi's meer op Tv mogen worden getoond, en waarna alle Chinese websites werd verboden holebi getinte video's en informatie te verspreiden.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 2016

Dit bericht is gepost op 09 March, 2016 en 2240 keer gelezen.