Grote Amerikaanse bank en ondertussen 120 bedrijven protesteren tegen anti holebi wet uit Noord-Carolina.


De strijd van grote Amerikaanse bedrijven tegen een recent goedgekeurde anti holebi en transgender wet in de Amerikaanse staat Noord-Carolina gaat verder. Recent kon je bij holebi info lezen dat 90 grote Amerikaanse bedrijven samen protesteren tegen de wet. Vandaag komt het nieuws dat er nog enkele grote bedrijven zich hebben aangesloten bij het protest, inclusief de actie van een grote Amerikaanse bank.

De grote Amerikaanse bank Wells Fargo toonde recent in Noord-Carolina dat ze vierkant tegen de anti holebi & transgender wet zijn. Dat deden ze door op de Duke Engergy Tower (van de bank), de transgender pride vlag te tonen samen met een grote roze driehoek (foto). Het ging om een tijdelijke duidelijke actie van de Wells Fargo bank, die eerder door christelijke organisaties onder vuur lagen omdat ze in een reclame video een homo koppel toonde.

Verder zijn er nog tal van andere grote bedrijven en bedrijfsleiders, die zich hebben aangesloten bij de 90 waardoor de teller nu al op 120 grote Amerikaanse bedrijven staat, die protesteren tegen de anti holebi & transgender wet. Enkele van de nieuw recent aangesloten bedrijven in het protest zijn: PepsiCo, Hewlett Packard, Northrop Grumman, American Apparel, Qualcomm, Twilio, Pandora Media, EMC Corporation, Quaker, Tropicana, Cheetos, Doritos, Ruffles, Lay's, Cracker Jack, Lipton, Cap Crunch Cereal e.a. En reken maar dat protesteren kan werken, want eerder, zoals je bij holebi info kon lezen, werkte het dreigen met een boycot door Hollywood en tal van grote filmstudio's en bedrijven, tegen de anti holebi wet in de staat Georgia, waarna de wet niet van kracht ging. Waarover de anti holebi & transgender wet gaat in de staat Noord-Carolina kan je lezen via een link hieronder:
LEES OOK
GROTE AMERIKAANSE BEDRIJVEN PROTESTEREN TEGEN ANTI HOLEBI & TRANS WET IN NOORD-CAROLINA
DREIGEN MET BOYCOT DOOR FILMSTUDIOS HOLLYWOOD E.A WERKTE IN GEORGIA
5de AMERIKAANSE STAAT MET ANTI HOLEBI WET (Mississippi)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 April, 2016 en 2639 keer gelezen.