8-jarige super blij, Transhuis naast Holebihuis over Homofoben huis is klaar.In april van dit jaar kon je bij holebi info lezen dat het Amerikaanse 8-jarige trangender meisje Avery Jackson, die in 2015 al in het holebi info nieuws kwam, op zoek ging naar geld voor een transgender huis dat naast het Equality House (sinds 2013), in Topeka, Kansas, zou komen recht tegenover de woning van de meest homofobe kerkclan de Westboro Baptist Church, bekend van hun betogingen op begrafenissen.

Eerder kwam een woning vlak naast het Equality House te koop te staan. Mede door Avery ontstond de idee om het huis te kopen en om te vormen tot een Transgender huis. Avery zamelde samen met de organisatie Planting Peace, dat eigenaar is van het Equality House geld in om het huis te kunnen kopen. Het geld werd snel verzameld door de unieke oproep van Avery waarna een man ruim 63,000 euro schonk aan Avery en de organisatie. Nadat het huis was gekocht verfde Avery samen met andere transgenders het huis in de kleuren van de transgender vlag, net zoals men eerder het Equality House in de kleuren van de regenboogvlag (symbool holebi's wereldwijd) schilderde.

En zopas vierde men samen met holebi's de feestelijke opening van het transgender huis dat een thuishaven wordt voor transgenders en interseksuelen, net zoals het Equality House een thuishaven is voor homo's, lesbiennes en biseksuelen. De bezoekers en sympathisanten van beide huizen zullen in de toekomst natuurlijk regelmatig samen activiteiten organiseren maar ook apart. Avery liet weten super gelukkig te zijn met het transgender huis. De homofoben van de Baptisten Kerk groep, wiens woonst vlak tegenover het holebi & het transgender huis staat, zullen vast en zeker erg ongelukkig zijn. Hun voortuin staat al jaren vol met haatboodschappen tegen holebi's en transgenders.
LEES OOK
8-JARIGE ZOEKT GELD VOOR TRANSGENDER HUIS + VIDEO (2016)
HETERO ENGELEN HOUDEN HOMOFOBE KERKCLAN TEGEN BIJ BEGRAFENIS ORLANDO SLACHTOFFERS (2016)
HOEVEEL TRANSGENDERS IN DE VS? EN ONDER VOORWAARDEN IN HET LEGER (2016)
CAITLYN JENNER NA 40 JAAR OPNIEUW OP COVER BELANGRIJK SPORT MAGAZINE (2016)
POSITIEVE ISLAMITISCHE FATWA VOOR TRANSGENDERS IN PAKISTAN (2016)
PETA KIEST VOOR HET EERST TRANS MAN ALS MEEST SEXY VEGGIE (2016)
MAAK KENNIS MET AVERY JACKSON EEN BIJZONDER MEISJE VAN 8 + VIDEO (2015)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 02 July, 2016 en 2491 keer gelezen.