Grote namen uit de showbizz in muziekvideo voor slachtoffers schietpartij Orlando + video.Midden vorige maand lanceerde GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) de song: 'Hands' over en rond de slachtoffers van de schietpartij in homoclub Pulse in Orlando, Florida. In de muziekvideo tal van grote namen uit de showbizz wereld naast bekende YouTubers en enkele slachtoffers. De song en muziekvideo is vergelijkbaar met de muziekvideo en song die eerder door ruim 60 Broadway sterren werd gemaakt, waarover je vorige maand bij holebi info al kon lezen (link onder de video).

In de muziekvideo bij de song: 'Hands' beroemdheden als: Britney Spears, Troye Sivan, Gwen Stefani, RuPaul, Jennifer Lopez, Jussie Smollett, Selena Gomez, Adam Lambert, Mary Lambert, Ty Herndon, Pink, Tyler Glenn, Jason Derulo, Nate Ruess, Halsey, Mary J Blige, Imagine Dragons, Kacey Musgraves, Prince Royce, Meghan Trainor, Alex Newell, en ook the Trans Chorus of Los Angeles. En YouTubers als: Lucas Cruikshank, Nina and Randa, Gigi Gorgeous e.a. En tot slot ook enkele van de overlevenden van de schietpartij in Orlando.

De song 'Hands' is een realisatie van GLAAD en werd geschreven door Justin Tranter, Julia Michaels en BloodPop. De productie was in handen van Mark Ronson, Justin Tranter en BloodPop. De opbrengsten van de muziekvideo en song gaat naar het Equality Florida Pulse Victims Fund, het holebi & transgender centrum uit Centraal Florida en GLAAD. Toen de song vorige maand gelanceerd werd bereikte die in minder dan 1 week al de top charts in Argentiniƫ en Braziliƫ. De song is trouwens wereldwijd op weg een op nummer 1 te eindigen in tal van charts en muzieklijsten. Bekijk en beluister hieronder de muziekvideo van de song 'Hands'.


LEES OOK
MEER DAN 60 BROADWAY STERREN ZINGEN VOOR ORLANDO + VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 13 July, 2016 en 2633 keer gelezen.