Je leest:

Republikeinse holebi's boos op linkse media wegens niet melden homofobe aanval.In de Verenigde Staten is een groep van Republikeinse homo's niet te spreken over het feit dat 'linkse media' geen melding hebben gemaakt over het feit dat recent een conservatieve homo journalist in elkaar werd geslagen.

De feiten dateren al van 29 juni, toen journalist Andy Ngo verslag uitbracht van een antifascistische rally in Portland. Andy Ngo is een onafhankelijke journalist die werkt met het rechtse online magazine Quillette.

Toen Andy, die openlijk homo is, zich onder de demonstranten begaf werd hij plots aangevallen en geslagen, daarbij werd hij ook bekogeld met gedroogd cement en overgoten met milkshakes. Daarbij begon een groot deel van de demonstranten te juichen om het gepleegde geweld. Daarnaast werd hij nog een tweede keer aangevallen toen hij onderweg was naar het ziekenhuis.

Nadat hij naar het ziekenhuis was gegaan plaatste hij enkele foto's van zichzelf en zijn verwondingen op sociale media. Hij liet daarbij ook weten dat tijdens de aanval zijn go-pro was gestolen en hij tal van klappen tegen zijn hoofd had gekregen wat hem een lichte hersenschudding opleverde.

Na de aanval brachten bijna alle rechtse media het verhaal van Andy Ngo, linkse media deden dat niet, en dat maakt een grote groep van Republikeinse homo's erg boos. De Log Cabin Republicans, een groep van Republikeinse holebi's verwijt de linkse media niet consequent te zijn wat betreft berichtgeving over homofobe aanvallen. Volgens hen heeft alles te maken met het feit dat de homo journalist in elkaar geslagen werd door linkse demonstranten.

Log Cabin Republicans nationale woordvoerder Charles Moran bestempeld de linkse media stilte als verwerpelijk. En zegt dat het ook onaanvaardbaar is dat een woordvoerder van het Human Rights Campaign, één van de grootste Amerikaanse organisaties die strijden voor gelijke rechten van holebi's & transgenders, liet weten dat het Andy's verdiende loon is dat hij in elkaar werd geslagen omdat hij een rechtse conservatief is. Deze uitspraak maakte de holebi Republikeinen nog bozer, en ondertussen is het zover gekomen dat Republikeins senator Ted Cruz oproept tot een federaal onderzoek naar de homofobe aanval.

Ter info
Het is belangrijk te weten dat men linkse en rechtse politiek in de Verenigde Staten niet kan en mag vergelijken met de rechtse en linkse politiek van bijvoorbeeld in ons eigen Belgenlandje. Omdat de politieke situatie in de VS inzake rechts en links totaal anders is, erg simpel gezegd minder zwart-wit. Ook belangrijk om weten is dat hoewel men in het algemeen spreekt over Republikeinen als zijnde anti holebi en anti transgender en eerder rechts, en Democraten eerder bestempeld als zijnde links en pro gelijke rechten van holebi's en transgenders, men in werkelijkheid niet zo zou mogen veralgemenen. Want in de praktijk zijn er zowel Republikeinen die wél pro holebi en transgender gelijke rechten zijn, als Democraten die dat juist niet zijn, alleen komen deze laatste zelden of nooit in de media, waardoor mensen dus 'logischer wijze' veralgemenen.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 04 July, 2019 en 1788 keer gelezen.
Holebi Gids

Uitgaan

19 juli 2019 - Hairy Flamingo
20 juli 2019 - Pinqpon LGBTQ Gentse Feesten
20 juli 2019 - Boots Club
20 juli 2019 - Lumbago Foute Party
25 juli 2019 - Nacht v.d Regenboog
26 juli 2019 - Captain Queer - Gentse Feesten
04 augustus 2019 - Rainbowbar
08 augustus 2019 - Midsummer Party
08 augustus 2019 - Hessenhuis Pride
09 augustus 2019 - Twinxx Pride

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen

Binnenlands nieuws

Als Sheila wint hebben we voor het eerst een openlijke lesbische Miss Belgie + video.

 

3 mannen die transgender tiener verkrachten in Antwerpen kennen hun straf + nuttige links

 

1 op 3 Belgische transgenders is tussen 12 en 18 jaar.

 

Nieuwe brug over Brusselse kanaal krijgt naam van lesbische activiste.

 

Vlaams sp.a gemeenteraadslid kreeg te maken met homofobie in Hongarije.

 


Buitenlands nieuws

Beroemde homo wiskundige en oorlogsheld op Brits bankbiljet van 50 pond.

 

Stijging aantal zelfmoorden onder holebi's & transgenders in Europees land.

 

Holebi's en transgenders eerder last van dementie dan hetero's en niet transgenders.

 

Verenigde Naties verlengt bescherming holebi & transgender+ personen wereldwijd + unicum.

 

Link tussen holebi- en transfobie gevonden.

 

Nederland zette asiel zoekende transvrouw die zichzelf van het leven wilde beroven zonder iets op straat.

 


Showbizz nieuws

Lesbische miljardairs erfgename en beroemde lesbische trans gehuwd.

 

Historisch; voor het eerst Indiase homo film tijdens vluchten van land waar holebi zijn strafbaar is.

 

Beroemdheden waaronder Sean Haynes en Ellen DeGeneres steunen homo presidentskandidaat.

 

Amerikaanse organisatie boycot Toy Story 4 vanwege twee mama's en kind.

 

Zanger Will Young samen met Amazon naar Britse scholen.