Je leest:

Britse bekende lesbische 27-jarige is bestbetaald model en meer in het Verenigd Koninkrijk.Cara Delevingne, Brits model, actrice, zangeres en schrijfster en amper 27 jaar oud is het bestbetaalde model in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel verdient ze ruim 66.000 euro per dag. Ofwel maar liefst 23 miljoen euro per jaar. Dat maakt haar het bestbetaalde model van Groot Brittannië. Maar hoe speelde ze dat klaar?

Volgens de Britse krant the Daily Mail verdienden topmodellen Kate Moss en Rosie Huntington-Whitely slechts 10 en 9 miljoen euro dit jaar, amper de helft van Delevingne dus. Al heeft zij dat bedrag niet alleen aan haar modellenwerk te danken.

Sociale media
Zoals velen begon Cara haar carrière via Instagram. Daar trok ze de aandacht met gekke bekken, opvallende looks en natuurlijk de dikke wenkbrauwen waar ze intussen om bekendstaat. Haar grote doorbraak kwam er in de vorm van Sarah Doukas, de eigenares van Storm Modelling Agency. Cara was goed bevriend met haar dochter, en dus besloot Sarah om Delevingne een kans te geven voor de camera. Ze was bijna onmiddellijk succesvol, van de ene nacht op de andere. Wanneer ze vandaag iets met haar 43,2 miljoen Instagram-volgers deelt op vraag van een bedrijf, kan ze duizenden euro’s aanrekenen per post.

Modewereld
Vanaf die eerste fotoshoot ging het erg snel. In 2012 was ze niet meer weg te denken uit de modewereld. Volgens Alexandra Shulman, hoofdredactrice bij Vogue, was Cara 'het gezicht van een generatie' en ze zette haar op de cover van het wereldberoemde magazine. In totaal stond Cara vijftien keer op de cover van Vogue. Dat bezorgde haar veel prestigieuze jobs, zoals modeshows en reclamecampagnes voor Burberry, Saint Laurent, Armani en Moschino. Voor een reclamecampagne verdiende ze zo’n 224.000 euro. Later ging ze aan de slag bij Chanel en Lagerfeld. Voor die campagnes kreeg ze bedragen van zeven cijfers op haar bankrekening gestort.

Schoonheidsproducten
Verder werd Cara ook het gezicht van verschillende grote make-up merken, zoals Dior en Rimmel. Maar, dat leverde haar ook enkele negatieve ervaringen op. Zo werden twee van haar campagnes stopgezet omdat ze te misleidend waren: een rimpelcrème van Dior moest volgens het grote publiek nu niet persé worden aangeprezen door een prille twintiger zonder rimpels, en een mascara-reclame voor Rimmel was dan weer te hard bewerkt met Photoshop. Parfum promoten, dan maar? Ze sloeg daarvoor al de handen in elkaar met Burberry voor ‘My Burberry’ in 2014 en ‘Burberry Her’ in 2018. “Mijn relatie met Burberry is de langste die ik ooit gehad heb”, grapte ze daarover. Volgens kenners zou ze voor elke campagne een ‘lagere som van zeven cijfers’ betaald hebben gekregen.

Televisie en film
Cara is daarnaast één van de weinige modellen die niet alleen goed scoort op posters, maar ook in tv-spotjes. Zo was ze al te zien in commercials voor Puma, Jimmy Choo, Rimmel en VW cars. Haar deal met Puma alleen al heeft haar meer dan twee miljoen euro opgeleverd. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is ze ook nog actrice waarbij ze al in enkele films te zien was waaronder Paper Towns’, ‘Valerian’ en ‘Suicide Squad’. En sinds kort kunnen we haar ook naast Orlando Bloom aan het werk zien in de nieuwste fantasyreeks van Amazon Prime: ‘Carnival Row’. Stuk voor stuk miljoenendeals.

Familie vastgoed
Maar niet enkel als model en actrice doet Cara het goed. Ook dankzij het vastgoed van haar familie komt ze goed aan de bak. Daarbij is ze directeur van het bedrijf Harvey White Properties Ltd., waarvan haar vader eigenaar is. Vorig jaar maakte het vastgoedkantoor 6 miljoen euro winst op.

Toekomst plannen
Verder blijkt blijkt Delevingne nog grootste plannen voor de toekomst te hebben. Naast modellenwerk en acteren zou ze graag ook nog gaan zingen. Ze werkte al mee aan de soundtrack van ‘Valerian’, maar had naar eigen zeggen toen al het gevoel dat er meer in haar zat. Wanneer we dan precies een plaat mogen verwachten, geeft ze nog niet prijs.

Coming outs en relaties
In 2014 kwam Delevingne uit de kast als biseksueel, ze had toen een relatie met actrice Michelle Rodriguez. In 2015 zei ze eerder lesbisch te zijn, en in 2018 gaf ze aan ook genderfluide te zijn. In 2015 had ze een relatie met zangeres Annie Clark beter bekend als St. Vincent. Begin 2018 had ze een korte relatie met Paris Jackson, en in juni van dit jaar (2019) bekende ze een relatie te hebben met actrice Ashley Benson.
LEES OOK
FILMPRODUCER WEINSTEIN VIEL OOK LESBISCHE ACTRICE @ MODEL (Cara Delevingne) LASTIG - 2017
CARA DELEVINGNE HEEFT RELATIE MET PARIS JACKSON - 2018
CARA DELEVINGNE WILDE VROEGER ZELFMOORD PLEGEN OMDAT ZE LESBISCH IS - 2015
JIM PARSONS BEST BETAALDE TV ACTEUR TER WERELD - 2018

Bron: hln.be & holebi info

Dit bericht is gepost op 10 September, 2019 en 2738 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

3 interviews met Vlaamse holebi & trans uit Antwerp Trail of Stories wandeling + links naar de 13 verhalen + videos.

 

Nieuw Vlaams dating programma op komst met Jani Kazaltzis.

 

Aandacht voor geweld tegen holebi's & transgenders met viooltjes in Antwerpen.

 

Minderjarige riskeert celstraf voor homofobe aanvallen in Brugge

 

Antwerpen: holebi & trans+ gerelateerde info n.a.v coronavirus + nuttige links

 


Buitenlands nieuws

Homo koppel werd onverwacht met vijf weken tussen twee keer papa.

 

Conservatieven willen dat Trump transgender rechten (opnieuw) aanvalt om hem te doen winnen.

 

Onrust in Polen, tal van holebi's & transgenders gearresteerd, Europa moet dringend ingrijpen.

 

Lesbische asielzoekster overgoten met kokend water in Nederland.

 

Voor het eerst twee superhelden gehuwd in Marvel strip.

 

Al 26 transgender personen vermoord in de Verenigde Staten dit jaar.

 

Homo en biseksuele mannen hebben minder seks in het coronavirus tijdperk.

 

Elite jongensschool onder vuur om wat men vertelt over holebi's & transgenders.

 


Showbizz & Sport

Disney Plus viert homo songwriting-genie en toneelregisseur in docu + trailer.

 

BBC kreeg klachten om lesbische tienerkus + video.

 

Meer dan 700 Britse artiesten strijden tegen racisme en holebi- en transfobie.

 

Presentator Andy Cohen mag geen coronavirus patienten redden omdat hij homo is.

 

Vijfvoudig kampioen sporter en wereld & Europees medaillewinnaar komt als biseksueel uit de kast.