Frisdrankmerk komt met pro holebi transgender en dragqueen video in Argentinië.Het is nog eens tijd voor een holebi & transgender getinte reclame video. Dit keer vanuit Argentinië en van het frisdrank merk Sprite met de boodschap: 'You're not alone', gericht naar holebi's & transgenders wereldwijd maar evenzeer naar hun families (ouders, grootouders, broers, zussen enz...). De reclame video werd gemaakt met hulp van de holebi & transgender organisatie Federacion Argentina LGBT, en werd 1 dag voor de Buenos Aires Pride parade gelanceerd. Op Twitter alleen al werd de video al drie miljoen keer bekeken.

De video begint met een moeder die bij haar zoon make-up aanbrengt, daarna zien we een jonge vrouw die haar transgender broer helpt een borsten binder aan te doen, daarna zien we een oma die haar drag queen kleinzoon helpt zich klaar te maken voor een optreden, en zien we kinderen een regenboogvlag maken, dan zien we een homo koppeltje achter in een auto waarna vader ze afzet op een Gay pride waarna hij ze trots nakijkt, volgt de tekst: 'Pride: that feeling when someone you love chooses to be free en You're not alone, en tot slot eindigt de video met een lesbisch koppeltje met een regenboogvlag om de schouders.

De gelijke rechten van Argentijnse holebi's en transgenders zijn bijzonder goed voor een Latijns-Amerikaans land. Ook de bevolking is een groot voorstander van gelijke rechten, zozeer zelfs dat ze er geen moeite mee hebben dat de zoon van president Estanislao Fernàndez een trotse dragqueen is. In 2010 werd Argentinië het eerste Latijns-Amerikaanse land dat het homohuwelijk legaliseerde met daarbij ook adoptie recht voor homo & lesbische koppels. Sinds 2013 mogen lesbische koppels gebruik maken van IVF. En de Argentijnse wet op de genderidentiteit van 2012 stelt trans- en niet-binaire mensen in staat om hun legale geslacht te veranderen zonder voorwaarden.holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 November, 2019 en 2632 keer gelezen.Reageer op dit bericht: