Reclame video vertelt in 2 minuten lesbische love story die gaat over 30 jaar.De nieuwe Renault Clio advertentie bevat een prachtig verhaal over levenslange lesbische liefde en het internet roept op om filmrechten onmiddellijk te beveiligen. De advertentie, met de slogan "30 jaar in de maak", viert drie decennia sinds de eerste Renault Clio door de emotionele 30-jarige reis van een lesbisch koppel.

Het verhaal in de reclame video gaat als volgt: we zien een Brits koppel die met hun dochtertje naar een Franse beurs gingen. Daar ontmoet het dochtertje en Frans meisje en de twee worden onafscheidelijk. Jaren later ontmoeten ze elkaar als tieners en bloeit hun vriendschap uit tot een relatie, waarna je de twee jonge vrouwen in de video ziet kussen in de auto (een Renault Clio natuurlijk).

Wanneer ze elk weer naar hun eigen land gaan sturen ze elkaar brieven en foto’s. Maar op een bepaald moment vind de Britse vader een van de brieven en een foto waaruit blijkt dat zijn dochter lesbisch is waarna er een ruzie ontstaat. De vrouwen zien elkaar jaren lang niet meer en we zien op een bepaald moment de vrouw zelfs trouwen met een man. Maar dat huwelijk blijft zoals verwacht niet duren,

Op het einde zien we de Franse vriendin in haar auto springen, ja natuurlijk in de Renault Clio, waarna ze het kanaal oversteekt om haar verloren liefde opnieuw te zien. Al gauw vormen de twee vrouwen opnieuw een koppel en komt er zelfs gezinsuitbreiding, te zien wanneer ze als gezinnetje in de auto naar de ouders van de Franse vrouw rijden die hen hartelijk ontvangen.

Tal van sociale media gebruiksters reageerden bijzonder positief op de video en het verhaal. Een vrouw zegt dat de video een Oscar verdient. Een andere schrijft dat het verhaal vanaf nu haar favoriete lesbische verhaal is. Natuurlijk zijn er ook negatieve reacties, al vallen die nog mee, een iemand schreef dat ze het niet zo goed vond dat de reclame werd vertoond vlak voor een uitzending van een jeugdserie.


LEES OOK
FRISDRANK MERK TOONT HOLEBI'S TRANSGENDERS EN DRAGQUEEN DIE STEUN KRIJGEN VAN FAMILIE IN NIEUWSTE RECLAME VIDEO

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 12 November, 2019 en 2751 keer gelezen.Reageer op dit bericht: