Holebi info stelt 12 finalisten Mr Gay Belgium 2020 voor + casting video en Sports4All campagne video.Donderdag werden in de Antwerpse zaal AthenA tijdens een bruisende persconferentie in aanwezigheid van Federaal Minister van Gelijke Kansen Nathalie Muylle en héél wat bekende gezichten, de “gouden 12” Mr. Gay Belgium-finalisten 2020 voorgesteld.

Finalisten
De 12 kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de holebi en transgender + gemeenschap met als afsluiter een finale gala dat zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020 in hart van Antwerpen - Theater Elckerlyc. In aanloop daarvan zullen er, net als vorig jaar, tal van media berichten bij holebi info verschijnen rond enkele van de finalisten.

De 12 finalisten werden gekozen uit ruim 95 mannen, waarna de organisatie voor het 8ste jaar op rij op zoek gaat naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de holebi en transgender+ thematiek. Onderaan dit bericht vind je een video rond de casting van de finalisten.

Stem mee
En vanaf 13 februari 2020 kan iedereen gratis zijn of haar stem uitbrengen op één van de 12 finalisten via dé gay lifestyle tv-zender OUTtv ==> Klik hier Maar, ook via de website van Mr Gay Belgium (link onder korte voorstelling finalisten) kan je per finalist door klikken om te stemmen, en zo bepaal jij mee wie de 26-jarige winnaar van vorig jaar, Matthias De Roover gaat opvolgen.

Sport4All video-postercampagne
De winnaar van vorig jaar, Mister Gay Belgium 2019 Matthias De Roover blijft zich als voorvechter van gelijkheid en de mening dat iedereen overal 100% zichzelf moet kunnen zijn, ook binnen de sportwereld, blijven inzetten om deze boodschap te verspreiden, onder andere met als doel de aandacht te vestigen op de problematiek rond holebi's en transgenders in de sport- en voetbalwereld. Onder dat motto lanceert hij de ‘Sport4All’video- en postercampagne i.s.m. enkele bekende sportfiguren zoals Jelle Van Damme, Freddy De Kerpel, Jorik Hendrickx, Ann Wauters, Daniella Somers, … (video onderaan). Matthias zelf actief voetballer zal vanaf deze maand als contactpersoon-aanspreekpunt fungeren voor sporters, voetballers met LGBT vragen en zal hen in contact brengen met specifieke holebi en transgender organisaties in België wanneer ze dit wensen. Bovendien zal hij later dit jaar ons landje vertegenwoordigen op de Mister Gay World verkiezingen in Zuid-Afrika, en dit tussen 26 april en 4 mei.

12 Mister Gay Belgium finalisten
Elke finalist heeft een thema waar rond hij werkt. Hier onder in het kort een overzicht, nadien een link naar meer informatie van alle kandidaten met foto's en video's, knop om te stemmen....
- Kenneth Baluwé uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) - Thema: holebi's & transgenders in de hulpverlening.
- Kevin Bas uit Sint-Joris-Winge (Vlaams-Brabant) - Thema: Taboe en stigma rond SOA's en HIV doorbreken.
- Jarno Biesemans uit Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams-Brabant) - Thema: holebi & trans in asielcentra.
- Daan Burghgrave uit Dendermonde (Oost-Vlaanderen) - Thema: Discriminatie & vooroordelen.
- Milan Colpaert uit Deinze (Oost-Vlaanderen) - Thema: aanvaarding holebi & trans op de werkvloer.
- Alexandre du Bus de Warnaffe uit Ukkel (Brussel) - Thema: holebi & trans met kinderwens.
- Joren Houtevels uit Leuven (Vlaams-Brabant) - Thema: Diversifiëren van het onderwijs / Kindverstoting.
- Roland Javornik uit Hasselt (Limburg) - Thema: holebi & transgender in de media.
- Glen Mandos uit Pelt (Limburg) - Thema: holebi & transgender met verslaving.
- Aaron Vanderstichele uit Gent (Oost-Vlaanderen) - Thema: Opvoeding en ontwikkeling.
- Thomas Vervloet uit Lommel (Limburg) - Thema: Bloeddonatie door homomannen.
- Jeroen Vinckier uit Ieper (West-Vlaanderen) - Thema: holebi & transgender en geloof.
MEER info over alle kandidaten, leeftijd, foto's, beroep, ... ==> Klik hier

Sport4All video campagne, met beroemde sporters


MGB2020 Casting video @ Sunparks Kempense MerenBron: email aan holebi info van MrGayBelgium + website MrGayBelgium & holebi info 2020.

Dit bericht is gepost op 14 February, 2020 en 5491 keer gelezen.