Zeven uitspraken waarin men claimt dat holebi's & transgenders schuld zijn van coronavirus.Holebi's (Homo, Lesbisch, Biseksueel) én transgender+ personen krijgen regelmatig de schuld van natuurrampen, terroristische aanslagen en ziekten. Het zal daarom weinig holebi's en transgender+ personen verbazen dat het ten tijden van het Coronavirus wéér zover is.

Hier onder enkele voorbeelden uit de buitenlandse media waarin sommigen claimen dat het coronavirus de schuld is van holebi's en transgender+ personen. Opvallend, is het feit dat vijf van de zeven berichten afkomstig zijn uit de Verenigde Staten.

BELANGRIJK voor mocht het niet duidelijk zijn, al deze onderstaande beweringen zijn NIET waar.

1) In strijd tegen het coronavirus zeggen gezondheidsfunctionarissen dat men minstens 20 seconden regelmatig de handen moet wassen met water en zeep. Maar, daar zijn Amerikaanse extremistische christenen het niet mee eens. Een christelijke blogger liet weten dat christenen hun handen niet moeten wassen, want alleen 'mensen met een nep-geloof en holebi's en transgenders zijn de verspreiders van het virus.'

2) In Israël zei een Orthodoxe rabbijn beweerd dat het coronavirus een goddelijke straf is omdat 'de mens' toestaat dat holebi's en transgenders blijven bestaan. Volgens de man zijn de toegelaten gay prides vooral de oorzaak van het 'kwaad'.

3) Rick Wiles, oprichter van de Amerikaans christelijke website TruNews, suggereerde dan weer dat de verspreiding van het coronavirus een plaag van God is om 'veel zonde van deze planeet te verwijderen', en noemde holebi's en transgenders 'gemeen' en 'walgelijk' en 'gevaarlijk'.

4) Een Amerikaans christelijk priester zei dan weer: 'de liefde van god laat zien dat het dringend is om je te bekeren, omdat de Bijbel leert dat homoseksuelen hun ziel verliezen en God straft holebi's en transgenders met het virus, en zei verder ook nog: 'onze veiligheid staat op het spel, aangezien nationale ongehoorzaamheid aan de wetten van god gevaar en ziekten met zich meebrengt, zoals coronavirus, maar gehoorzamen aan God brengt bescherming van het verbond. God beschermt de VS tegen gevaar als het land berouw heeft van holebi's, transgenders, valse goden, abortus en andere zonden.'

5) Steyn, een pro-Trump radio presentator zei: 'San Francisco heeft zojuist iedereen bevolen dat iedereen thuis moet blijven. Waarom San Francisco een van de eersten is die dat doet? Omdat ze daar alle homo's hebben, het is een grote homostad. En zij zijn degenen met alle aangetaste immuunsystemen van alle proteaseremmers en al het andere. En ze willen niet dat alle homo's doodvallen want dat komt niet goed over'.

6) Het coronavirus is een zionistisch complot dat door joden wordt verspreid om de wereldbevolking te verminderen. En het virus is ook een straf van god om homoseksualiteit uit te roeien. Aldus sommige Turkse media.

7) Amerikaans evangelisch priester Perry Stone zegt dat de verspreiding van het coronavirus een reactie van god is op de legalisatie van het homohuwelijk wereldwijd. Iets wat de man duidelijk niet beseft, of weet, is het feit dat in tal van landen waar het virus heerst het homohuwelijk niet legaal is, onder andere in China, waar alles begon.

Ter info => dé enige plaats (website) voor échte informatie over het coronavirus => Klik hier

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart - 2020.

Dit bericht is gepost op 21 March, 2020 en 5491 keer gelezen.