NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Volgens sommigen is Ellen DeGeneres niet zo aardig als ze doet uitschijnen.Via sociale media, en opgepikt door 'alle' binnen- en buitenlandse media, gaan verhalen dat Ellen DeGeneres, 62, die bekend staat als één van de aardigste en meest genereuze tv-persoonlijkheden, toch niet zo aardig is, sterker nog, men beschuldigd haar van 'vals en gemeen' te zijn. Maar is dit alles de waarheid? Zijn de vele reacties waarheid? Of zijn het verhalen van jaloerse of fantaste mensen? Niemand die het voorlopig écht weet, het enige wat je kan doen is zelf oordelen na het lezen van het volgende nieuws bericht.

Een ludieke actie om geld in te zamelen voor voedselbanken in Los Angeles draaide uit in een storm van negatieve berichten over DeGeneres. Volgens de media spuwen tal van voormalige collega's, werknemers en zelfs fans hun gal over het 'valse en gemene' karakter van de talkshowhost.

Is Ellen dan in werkelijkheid niet zo tof, lief, aardig, geweldig zoals velen haar beschouwen? Alles begon door de Amerikaanse producer schrijver en komiek Kevin T Porter. Door een tweet waarin hij schreef: 'we hebben om dit moment allemaal een beetje vriendelijkheid nodig. Weet je wel, datgene waar Ellen DeGeneres het altijd over heeft. Maar ze is ook berucht als een van de meest gemene mensen die leven. Reageer hierop met de meest krankzinnige verhalen die je hebt gehoord over haar, en ik zal voor elke reactie 2 dollar aan de voedselbank schenken."

Kort na zijn tweet stroomde de reacties binnen, waaronder verhalen van werknemers die haar 'belachelijke regels' op de set aan de kaak stellen. Er werd niet alleen beweerd dat DeGeneres haar personeelsleden naar huis stuurde als ze vond dat ze ‘stonken’ of geen kauwgum in hun mond namen voordat ze met haar praatten, ook werd gesteld dat Ellen werknemers op straat zette als ze vond dat hun nagellak niet nauwkeurig gedaan was.

Een ander schreef: “Ik was haar persoonlijke assistent. Haar lijstje met eisen was 50 items lang. Één daarvan was een specifieke soort bloemkool die zelden wordt verkocht, dus ik moest naar 15 verschillende supermarkten rijden om die te vinden. Terwijl ze die bloemkool later nooit heeft aangeraakt."

Iemand anders schreef dan weer: "Ik was haar manager gedurende een jaar. Het eerste wat ik leerde is dat, als ik een andere klant aan de lijn had, ik moest zeggen dat mijn kinderen een noodgeval hadden, waardoor ik kon inhaken en haar aan de lijn kon krijgen. Ellen wilde nooit teruggebeld worden, anders was je ontslagen."

Een pas aangeworven medewerker kreeg dan weer te horen dat “Ellen elke dag iemand anders kiest om te haten.” “Het is niet jouw schuld, onder ga het gewoon een dag en morgen zal ze gemeen zijn tegen iemand anders.” En nog een ander liet weten: “Karen Kilgariff stond aan het hoofd van het schrijversteam gedurende 5 jaar, tot de staking van de schrijvers. Toen Karen niet wilde inbinden werd ze ontslagen en Ellen sprak nooit meer met haar.” En “Mijn vriendin schreef twee jaar voor de Ellen Show en vertelde me dat Ellen haar niet één keer heeft begroet. Sterker nog, het personeel kreeg te horen dat ze zelfs niet met haar mochten praten.”

Of dit allemaal de waarheid is of gewoon leugens zijn verspreid door jaloerse mensen of fantasten, daar heeft iedereen voorlopig het raden naar. Voorlopig, want tot nu toe is er nog geen reactie gekomen van mensen die het voor Ellen opnemen of van Ellen zelf, wiens Show voorlopig vanwege de coronavirus gekte stil ligt. Omdat holebi info géén partij wil trekken plaatst ze ook dit nieuws, en indien er een vervolg komt, zal je dat zeker ook hier lezen.
LEES OOK
ELLEN DEGENERES WON AWARD EN GRAPTE OVER MAN EN KINDEREN

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Maart 2020.

Dit bericht is gepost op 24 March, 2020 en 3816 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

15 augustus 2020 - MisterGayBelgium
31 augustus 2020 - CORONAVIRUS

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Na 30 jaar twijfelen, binnenkort eindelijk geslachtsveranderende operatie en ook nog huwelijk voor Vlaamse Kathleen.

 

Het rommelt in het Oost-Vlaamse regenbooghuis (roze huis).

 

Vlaams rapport: Wat is de impact van het coronavirus op holebi en transgender+ personen (+ nuttige links).

 

Politici in Oostende maken ruzie over regenboogzebrapad.

 

Weer een Belgische plaats op komst met een regenboogzebrapad + lijstje.

 

Eén programma Iedereen beroemd zoekt ook holebi's e.a voor: op zoek naar een virusvriend + video.

 

50 inwoners van Ronse wonnen een regenboog mondmasker.

 


Buitenlands nieuws

Als homo of biseksuele man woon je liever niet in Turkmenistan.

 

Meer holebi en transgender in media en advertenties zorgt voor meer aanvaarding.

 

Wat homo's en lesbiennes echt vinden van schaamhaar en seks.

 

Holebi relaties zegenen in de kerk? en blik op holebi's verschuift binnen rooms-katholieke kerk.

 

Trans politicia brengt lied voor George Floyd, enkele dagen na diens dood schiet politie zwarte trans man dood + video

 

Minderjarige Nederlandse homofoob riskeert taakstraf en geldboete.

 

Een derde transgender en niet-binaire jongeren deed afgelopen jaar zelfmoord poging.

 


Showbizz & Sport

Baanbrekende aids-activist en The Normal Heart schrijver overleden.

 

Ryan Murphy wil herstart / bewerking maken van hitserie Glee.

 

Voor de tweede keer wint trans vrouw titel van Miss Gay Holland + 2 video's.

 

Britse voetbal bazen praten met nicht van Justin Fashanu over 7 prof voetballers in de kast + info.

 

Pixar komt met holebi kortfilm op Disney+ (+ trailer).

 

Waarom Ruby Rose stopt als Batwoman - makers nu op zoek naar andere lesbische actrice.