Kans bestaat dat Mr Gay Belgium datum wordt verplaatst + voorstelling 12 finalisten met foto's.UPDATE 2 APRIL 2020
- De verkiezing is verplaatst naar een nieuwe datum vanwege de coronavirus crisis - Meer info => Klik hier


MGB Persverklaring:
Al enkele dagen krijgen we als Mister Gay Belgium (MGB) organisatie naar aanleiding van de corona-crisis de vraag; "Wat met de finale van Mr Gay Belgium 2020?". Daarom gaf MGB-organisator Bram Bierkens recent een interview met WinQ magazine.

MGB Corona-Mededeling : "De maatregelen opgelegd door de regering dienen te worden nageleefd én dit betekent dat wij als MGB organisatie maatregelen & beslissingen dienen te nemen , wanneer dit wordt verwacht. Achter de schermen werken wij met man en macht aan mogelijke B-scenario’s en oplossingen. Daarnaast wachten we ook op nieuws van de overheid mbt events in de maand mei 2020. Momenteel verplaatsen we de MGB finale op 23 mei dus nog niet."

De kans bestaat dus wel dat het evenement wordt uitgesteld naar een latere datum. Maar daarover zal de organisatie zeker tijdig berichten. Daarnaast kunnen we verklappen dat volgde bekende personen dit jaar in de jury van de MGB verkiezingen zetelen: nieuw dit jaar een jury voorzitter, die rol is weggelegd voor zangeres Dana Winner. De andere jury leden dit jaar zijn: acteur Luk Wyns, acteur Andy Peelman, Actrice Annie Geeraerts en acteur Ray Verhaeghe, model en presentatrice Kelly Pfaff. En Get Ready en Lola McQueen treden op tijdens het evenement.

De 12 finalisten werden gekozen uit ruim 95 mannen, waarna de organisatie voor het 8ste jaar op rij op zoek gaat naar een man met uitstraling, een sterke persoonlijkheid en bovenal een ambassadeur, rolmodel die gebeten is door de holebi en transgender+ thematiek. Elke finalist heeft een thema waar rond hij werkt. Hier onder foto's + info van de 12 finalisten, met daar onder een link om te kunnen stemmen op je favoriete kandidaat.

De 12 finalisten

STEM op je favoriet ==> Klik hier

UPDATE 2 APRIL 2020
- De verkiezing is verplaatst naar een nieuwe datum vanwege de coronavirus crisis - Meer info => Klik hier

Bron: mrgaybelgium & holebi info (deel tekst & bewerking foto's)

Dit bericht is gepost op 29 March, 2020 en 4132 keer gelezen.