Blind Getrouwd Belgie, motor tussen Nick & Christophe slaat (nog) niet aan.Bijval alom, toen ‘Blind Getrouwd’ voor zijn vijfde seizoen eindelijk een homokoppel kon voorstellen. Enkele weken na de veelbelovende start blijkt echter dat de motor tussen Nick en Christophe (beiden 38) maar niet wil aanslaan. “Moet ik nog meer gas geven, of net afremmen?” vraagt Christophe zich vertwijfeld af in weekblad Dag Allemaal. "Als het van Christophe afhing, waren hij en Nick al lang uit de vriendenfase: "Nick denkt gewoon te veel na, dat is het probleem"

Er is al heel veel gelachen tussen Christophe en Nick, maar deze week steken dan toch de eerste ergernissen de kop op. Een chaotisch etentje met vrienden van Christophe, terwijl Nick de volgende ochtend om drie uur z’n bed uit moet, meer ingrediënten had de eerste kleine crisis tussen hen niet nodig. “Bij ons kabbelt het niet, da’s wel het minste wat je kan zeggen”, doet Christophe z’n verhaal. “Ofwel lachen we ons een bult, ofwel knettert het. Maar da’s maar normaal, toch?”
In de krant het laatste nieuws komen Christophe en Nick aan het woord:

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: De aanleiding was nochtans vrij banaal
Christophe: Een miscommunicatie over het avondeten. En een verschil in aanpak tussen ons beiden. Als Nick vrienden uitnodigt, dan is dat tot in de puntjes geregeld. Ik ben meer van het improviserende type. Dat botst met zijn drang naar structuur op zulke momenten. Ach ja, achteraf gezien was het misschien gewoon niet het allerbeste moment om m’n vrienden uit te nodigen.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: In tegenstelling tot sommige andere ‘Blind Getrouwd’-koppels laten jullie die ergernis alleszins niet sluimeren?
Christophe: Nee, alles moet uitgepraat worden. We zijn bijvoorbeeld ook niet kwaad gaan slapen. Dat moest van onze lever. En voor alle duidelijkheid, dit is geen fundamenteel breekpunt, hé. Noch Nick, noch ikzelf hebben het idee dat we hierdoor geen koppel kunnen blijven.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Groeien de frustraties bij jou niet, omdat je merkt dat er bij Nick nog altijd geen sprake is van verliefde gevoelens?
Christophe: Nee. Omdat we ook daar altijd erg open over gepraat hebben. Ik ben er natuurlijk wel mee bezig, dat mijn gevoelens zich veel sneller ontwikkelen dan die van Nick. Maar wat kan ik eraan doen?

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Zeg jij het ons maar.
Christophe: Ik weet het niet goed. Moet ik nog meer gas geven, of moet ik net afremmen? Ik zoek wel meer toenadering, en ik probeer zo’n beetje zijn grenzen te verleggen. En zo met respect toch eens binnen te dringen in wat hij z’n private bubble noemt. Het probleem is dat Nick heel hard nadenkt over van alles en nog wat. Misschien moet hij dat eens loslaten?

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Wellicht is intimiteit dan ook nog niet echt aan de orde?
Christophe: Ik denk dat je wel aan ons ziet dat we niet zo heel fysiek met elkaar omgaan. Tussen de lakens is er dus nog niet veel gebeurd, nee, als je dat bedoelt.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Terwijl knuffelen en tederheid volgens de experts de gevoelens kunnen vooruithelpen...
Christophe: Welja, dat dacht ik dus ook vroeger, toen ik naar ‘Blind Getrouwd’ keek. ‘Trek toch gewoon samen een fles wijn open, get over it, en kruip eens op elkaar’, zei ik dan. Nu weet ik dat het zo niet werkt.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: In het verleden kregen kandidaten nog tijdens ‘Blind Getrouwd’ berichtjes van geïnteresseerde singles.
Christophe: Sinds de bekendmaking dat ik in het programma zou zitten, komen de oneerbare voorstellen vlotjes mijn richting uit, ja. De ene pakt dat iets explicieter aan dan de andere. (lacht) Ik antwoord iedereen beleefd, maar ’t is niet dat ik ze allemaal in m’n achterhoofd houd voor als ik inderdaad weer single zou worden.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Nick betreurt zijn afstandelijke houding: “Ik had Christophe wél in mijn bubbel moeten toelaten”
Hun eerste crisis hebben ze dan wel overleefd, bij Nick is er qua gevoelens nog niet veel veranderd. Al heeft hij nu wel spijt van hoe hij het tijdens hun huwelijksreis heeft aangepakt... Deze dagen zit Nick als steward verplicht thuis. “Technisch werkloos”, zucht hij. “Nogal lastig voor mij, want ik ben gewoon om te leven naar het motto: ‘Blijf úit uw kot!’ (lachje) Maar kom, alles ligt er nu weer gestructureerd en netjes bij thuis.”

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Die drang naar structuur van jou was nu net de oorzaak van jouw eerste discussie met Christophe.
Nick: Ik weet het. Stom, hé. Maar je zag wel aan m’n gezicht dat ik er gek van werd, van de situatie. Christophes vrienden waren er rond 19 uur, en pas rond 20u45 hebben we onze delivery maaltijd kunnen eten. Terwijl ik enkele uren later alweer moest gaan werken. En ja, die frustratie moest er even uit.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Zonder veel erg?
Nick: Tuurlijk. Omdat we het zo goed aanpakken samen. Om een voorbeeld te geven: ook al werd het die avond erg laat, ik wou absoluut dat we dat nog uitpraatten. En zo konden we met een gerust gemoed gaan slapen.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Met een voorzichtige knuffel van Christophe erbovenop. Veel meer zit er op dit moment nog niet in?
Nick: Weet je, nu ik de afleveringen gezien heb van onze huwelijksreis, heb ik daar toch wat spijt van. Die persoonlijke bubbel van mij, waar niemand in mag komen, waarom heb ik die niet eens doorprikt? ‘Nick, verdomme, pak Christophe toch eens stevig vast in dat zwembad!’ denk ik dan. Want ik ben helemaal niet aseksueel, hé. Ik ben zelfs heel fysiek normaal gezien.

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Waarom blokkeer je dan?
Nick: Omdat ik vooral geen foute signalen wou geven. Het was vrij snel duidelijk dat Christophe veel verder dan ik stond qua gevoelens. Ik moest hem fameus afremmen. Terwijl ik nu denk: ‘Ach ja, waarom eigenlijk?’ (lacht)

Frederik Velghe @ Het laatste Nieuws: Wat vind je van de oneerbare voorstellen die Christophe blijkbaar al heeft gekregen?
Nick: Da’s zot, hé. Vanaf dag één al! Terwijl ik alleen maar sympathieke steunberichten krijg. Ik weet niet hoe het komt. Misschien kom ik wat te braaf over? Maar voor alle duidelijkheid, dit is géén sollicitatie voor dergelijke berichten.

Op 23 Maart verscheen er dit korte onder staande bericht in de krant het Laatste Nieuws over Nick & Christophe:
Met Nick en Christophe heeft het huidige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ eindelijk een homo koppel. Hoe het afloopt tussen de twee, is nog niet duidelijk, of toch? In de ochtendshow van Qmusic belden Sam, Inge en Wim met Christophe over de aflevering van zondagavond, waarin onder andere de ovenschotel sneuvelde. “Ik kan hem toch niet buitensmijten omdat hij mijn patatten laat vallen”, zei hij daarover. Nog opmerkelijker: wanneer het over het coronavirus gaat, heeft Christophe het over hoe hij en Nick contact houden. Misschien wat wishful thinking, maar je zou bijna denken dat hij verklapt dat ze nog een koppel vormen.

De opnames van het programma Blind Getrouwd zijn al geruime tijd voorbij. De deelnemers weten dus hoe het afliep, de kijker moet daar nog even op wachten. Meer weten? surf naar de website van Blind Getrouwd => Klik hier

Bron: hln.be & holebi info - April 2020

Dit bericht is gepost op 06 April, 2020 en 4463 keer gelezen.