Primeur, voor het eerst homo man in Vtm-programma Boer zkt Vrouw, voor Tristan is het dan Boer zkt Man.Voor het eerst doet er een homo man mee aan het VTM-programma 'Boer zoekt Vrouw', waarbij het met Tristan dan natuurlijk gaat om 'Boer zoekt Man'. In 2009 schreef het programma al geschiedenis met de eerste lesbische boerin. Conny ging daarbij op zoek naar een vrouw. En in januari van dit jaar schreef VTM al geschiedenis met de aankondiging rond het allereerste homo koppel in het programma 'Blind Getrouwd'.

De 25-jarige Tristan wordt de eerste homoseksuele landbouwer die via het VTM-programma op zoek gaat naar een partner. De primeur rond de eerste homo boer werd zondagavond onthuld in de begingeneriek van het nieuwe seizoen 'Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home'. Daarin was Tristan te zien met de boodschap 'Boer zkt Man'. Voor het eerst in de geschiedenis van de tv-reeks gaat een boer dus op zoek naar een toffe man.

Tristan leren de kijkers pas kennen tijdens de tweede oproepaflevering op zondag 10 mei. Tijdens de eerste episode van zondag 3 mei maken we kennis met de 29-jarige Veerle, de 23-jarige Frits en de 36-jarige David.

Boer zkt Vrouw’ heeft altijd al geprobeerd om voor diversiteit te zorgen bij de selectie van hun boeren. In 2009 nam bijvoorbeeld al de lesbische landbouwster Conny deel. “Wij zijn steeds op zoek gegaan naar échte mensen met échte gevoelens, die de liefde van hun leven zoeken”, vertelde Dina Tersago in een interview. “Daarbij hebben we nooit gediscrimineerd, want iedereen kan verliefd worden. Alle leeftijden, alle geaardheden, alle types: iedereen was welkom. Vervolgens hebben we al die mensen steeds in hun eigenheid gelaten, en daarin schuilt de kracht. Kijkers herkennen zich in hen." Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home vanaf 3 mei op VTM - Tristan is te zien vanaf 10 mei.
LEES OOK
DOEK GEVALLEN OVER BLIND GETROUWD, HOE HET EINDIGDE TUSSEN NICK EN CHRISTOPHE

Bron: hln.be en holebi info - Mei 2020.

Dit bericht is gepost op 04 May, 2020 en 5418 keer gelezen.