Niecy Nash, na twee huwelijken met een man nu gehuwd met een vrouw.De Amerikaanse actrice, stemactrice en filmproducente Niecy Nash, 50, is zopas met haar huwelijk uit de kast gekomen. De actrice deelde enkele dagen geleden een foto van zichzelf en haar kersverse bruid zangeres Jessica Betts, 48, op Instagram.

"Mevrouw Carol Denise Betts,' schreef ze, terwijl ze haar echte naam Carol Denise gebruikte en waarmee ze aangeeft dat ze van plan is de achternaam van haar vrouw aan te nemen. Ze tagde Betts, die een rock- en soulmuzikant is, op de foto, die het gelukkige moment laat zien dat beide vrouwen officieel getrouwd waren.

Nash was gekleed in een strapless witte jurk en hield haar boeket met één hand in de lucht terwijl ze de hand van haar vrouw vasthield. Deze droeg een elegant wit pak, een witte broek en wit overhemd met lange mouwen en vest wat ze accentueerde met een donker groene das en oorbellen bezaaid met diamanten. Beide dames glimlachten enorm toen ze door het gangpad liepen nadat ze hun huwelijk officieel hadden gemaakt.

Fans schrokken een beetje van het huwelijk maar zijn wel erg blij voor haar. De actrice vroeg pas in december van vorig jaar de scheiding aan van haar man Jay Tucker waarna deze officieel werd op 21 juni van dit jaar. Nash plaatste nog een andere foto op sociale media waarbij ze schreef: 'Plot Twist' met daarachter een regenboog emoji.

Niecy Nash wiens echte naam Carol Denise Ensley is begon in 1995 met acteren in de film 'Boys on the Side'. Hierna speelde ze nog meerdere rollen in films en televisieseries. Ze is vooral bekend van haar rol als deputy Raineesha Williams in de televisieserie Reno 911! waarin zij in alle 88 afleveringen speelde (2003-2009). Voor haar televisiewerk kreeg ze in 2018 een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ze is ook woordvoerster van de stichting M.A.V.I.S. (Mothers Against Violence In Schools). Deze werd opgericht door haar moeder nadat in 1993 Nashs jongere broer doodgeschoten werd op een school. De stichting informeert de bevolking over het geweld op de scholen. Voor Nash is het haar derde huwelijk. Ze was eerder gehuwd met mannen. Van 1994 tot 2007 met Don Nash en van 2011 tot 2019 met Jay Tucker. Nash heeft drie kinderen.

Jessica Betts oorspronkelijk afkomstig uit Chicago is een rock & soul singer-songwriter die nu in NYC woont. Beïnvloed door de klassieke werken van Aretha Franklin, Sam Cooke, Whitney Houston, Lauryn Hill, Kim Burrell, Tracy Chapman en nog veel meer, wil Jessica haar kunstenaarschap delen met de massa en de echte muziek levend houden. In 2005 werd Jessica gekroond tot winnaar van Road to Stardom met Missy Elliott. In 2018 werd Betts gecast om een ​​barvrouw genaamd Nadege te spelen in de seizoensfinale van Claws. In de aflevering zingt Betts op de bruiloft van Desna, het personage van Nash. Op dat moment deelde Nash een video van zichzelf op de set van Claws, uitgedost in een volledige bruidsjurk voor haar fictieve huwelijk en vertelde ze vrolijk hoe opgewonden ze was om tijd door te brengen op de set met haar vriendin. Hoewel het onduidelijk is hoe Betts en Nash elkaar voor het eerst hebben ontmoet, of hoe lang ze al een koppel zijn, is het wel duidelijk dat de twee elkaar al erg lang kennen. In 2016 plaatste Betts een video die door Nash werd gedeeld, waarin ze haar muzikale talent prees.
LEES OOK
ACTRICE RAVEN SYMONE EN VRIENDIN GEHUWD
FINSE ZANGERES EN VRIENDIN GEHUWD


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - September 2020

Dit bericht is gepost op 07 September, 2020 en 3279 keer gelezen.Reageer op dit bericht: