Gruwelijke martelingen van homos in Irak swingen de pan uit.Irak. Het zou nu vaststaan dat er al 63 homo’s op gruwelijke wijze werden gemarteld in Irak, waarbij er velen om het leven kwamen. De anale uitgang wordt toe gelijmd met lijm die enkel operatief kan verwijderd worden en waarna men het slachtoffer een laxeermiddel toediende, zodanig dat het slachtoffer extreme diarree krijgt, waardoor verschillende van deze slachtoffers sterven. Deze martelingen zijn uiterst pijnlijk.

Deze praktijken werden bevestigd door een organisatie die opkomt voor de rechten van holebi’s in Irak. Sommige van deze slachtoffers die deze martelingen overleefden werden geweigerd in het ziekenhuis. Verder werden deze martelingen dikwijls gefilmd met een gsm.
Sinds moslimextremisten opriepen tot het afmaken van homo’s, zie je een explosie van antihomo campagnes.

Het groeiende conservatisme zou de oorzaak zijn van het groeiend aantal homo’s, omdat de omgang met het andere geslacht steeds moeilijker wordt in Irak.

Amnesty International spreekt van nog eens meer dan 60 homo’s die zouden vermoord zijn sinds december. Op posters worden namen van homo’s gezet, met de duidelijke boodschap dat hun leven in gevaar is.

Meer en meer kranten brengen verslag uit van deze campagnes tegen homo’s en de BBC heeft een reportage gemaakt over de wijdverspreide homohaat in Irak.

Eerder kon je bij ons lezen:
Verschrikkelijke anale martelingtechnieken voor homo’s in Irak.
Amnesty International valt President Irak aan over homomoorden.


holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info

Dit bericht is gepost op 27 April, 2009 en 4772 keer gelezen.