Acteur noemt acteren alleen iets voor homosEen uitspraak van acteur Quinton Jackson (foto), die in de nieuwe A-team-film de rol van BA Baracus op zich neemt, heeft zopas voor heel wat opschudding gezorgd in de Verenigde Staten.

Jackson, die normaal de kost verdiend als prof vechtersbaas in de Ultimate Fighting Championship (UFC), zei in een interview dat acteren enkel iets is voor homo's. "Je wordt er een softie van’’, aldus de opvolger van de legendarische Mr. T. ‘’Iedereen is bezig met je kapsel en als je het koud krijgt wordt er een jas over je schouders gehangen. Dat wil ik helemaal niet. Ik ben een bikkel.’"

Dat Jackson een krot lontje heeft wanneer het over homo's gaat werd al snel duidelijk tijdens de eeste draaidagen van de film. Een medewerker liet de gespierde acteur weten dat hij regelmatig homofobe trekjes vertoonde en dat hij dat niet kon smaken. Maar Jackson claimt dat hij werd geprovoceerd. "Hij wilde gewoon dat ik hem zou slaan, zodat hij me kon aanklagen voor fysiek geweld." De acteur verwijderde zijn 'uitdagende' collega hardhandig van de filmset. Volgens betrouwbare bronnen zou Jackson normaal een zachtaardig type zijn.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 June, 2010 en 4204 keer gelezen.