Boegbeeld Belgische Moslimraad wil homo's veranderen in hetero's.Nordine Taouil wordt door onze Belgische staatsveiligheid aanzien als staatsgevaarlijk. Naar eigen zeggen is hij nu milder en voor het eerst na een stormachtige tijd van veel kritiek in de media en daarbuiten om zijn persoon, geeft het omstreden boegbeeld van de Belgische Moslimraad voor het eerst zelf commentaar in de media. Taouil werd vooral bekend om zijn strijd tegen het verbod op het dragen van een hoofddoek voor moslimvrouwen.

"Dat alle westerse vrouwen dieren zijn heb ik zo nooit bedoeld. Maar op straat zie ik meisjes lopen die niet beantwoorden aan de waarden van een moslimvrouw. En ik haat homo's niet maar ik zal hen altijd blijven aanraden om toch te veranderen." Taouil wil dat de Vlaming meer openstaat voor de islam. Maar of hij dat met sommige van zijn opvattingen zal kunnen bewerkstelligen, is nog de vraag.

Nordine Taouil is allereerst een tegenstander van het homohuwelijk, waarom?. "Niet alleen ik, maar ook de katholieke kerk en de joden zijn ertegen. Onze religie verbiedt dat, omdat je als homo niet normaal kan functioneren. En voortplanten kan al helemaal niet. Het heeft dan ook geen zin om een homorelatie aan te gaan. Homoseksualiteit is onnatuurlijk, het behoort niet tot de gewone gang van zaken." Extreme, kwetsende uitspraken, ook voor moslimhomo's.

"Ja, er zijn ook moslimhomo's. Soms krijg ik er hier over de vloer die me vragen hoe ze met hun probleem moeten omgaan. Als iman moet ik het woord van god verkondigen. En ik zeg dan ook dat het niet normaal is, dat homo's in de problemen zullen komen als ze zo blijven voortleven. Je krijgt problemen met jezelf mentaal én lichamelijk. Dat is wetenschappelijk bewezen. Homoseksuelen ontwikkelen makkelijker ziektes, verspreiden sneller aids."

Maar veel homo's vrijen veilig waardoor de kans op een soa of hiv niet groter is dan bij een heterokoppel. "Dat weet ik niet. Maar, als je mentaal met jezelf in de knoop zit, heeft dat ook een invloed op je gezondheid. Volgens de Koran is het heel simpel, alles wat je gezondheid schaadt, of het nu mentaal, lichamelijk of sociaal is, is verboden. Alles wat goed is voor je gezondheid is toegestaan."

Er zijn miljoenen mensen die veel gelukkiger zijn sinds ze zich hebben geout als homo of lesbisch, wie gelukkig is, is gezonder. Dus het mag van de Koran. "In deze westerse maatschappij kan dat allemaal goed zijn, maar in de islam heb je als homo een serieus probleem. Ik haat homo's niet. Ik heb geen probleem met hen, maar ik zal altijd proberen hen te overtuigen om te veranderen." Het gehele vijf bladzijde tellende verhaal kan je lezen in de Dag Allemaal van 1 juni 2010.

Eerder kon je bij ons lezen:
Vlaamse Homo moslim Carim voert gevecht voor zijn geaardheid.
Nederlandse moslima mag festival niet meer presenteren, maar is ze wel homofoob?
Een kleine greep uit ons overige (Holebi & Hetero) nieuws:
Paus met erectie zorgt voor opschudding + foto.
Homo's en lesbiennes opgelet, wij hebben een Gaydar.
Jacques D'Ancona openlijk over twee overleden echtgenoten.
Vrouwen en homo's willen niet meer naar Iran.
Acteur noemt acteren alleen iets voor homo’s.
Nederlandse artsen genezen Hiv - Aids, Parkinson en meer.
Wrede praktijken onder Hitler waren mogelijk door homo's.
Gezocht knappe Vlaamse mannelijke homo's.
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.

Bron: Dag Allemaal 01.06.2010

Dit bericht is gepost op 02 June, 2010 en 3855 keer gelezen.