Stervoetballer Ronaldo gaat de homo toer op.De acties van stervoetballer Cristiano Ronaldo doen meer en meer vermoeden dat hij homo is. Dit keer verbaasde hij velen toen hij in New York op stap ging in de homobuurt met niemand minder dan de openlijke homo zanger Lance Bass (foto rechts).

Het begon toen hij begin deze maand vriend en vijand verbaasde met het nieuws over zijn vaderschap. Via zijn Faceboek en Twitter pagina liet de voetballer weten dat hij vader was geworden. Wie de moeder van zijn zoontje is blijft geheim, feit is wel dat hij haar als draagmoeder koos en het kind alleen zal opvoeden.

Ook zanger Ricky Martin werd in het verleden vader door draagmoederschap, hij kreeg enkele jaren geleden een tweeling en kwam recent uit de kast als homo. De stervoetballer moest niet lang nadenken over een naam voor zijn zoon, hij noemt hem gewoon Christiano. Tijdens zijn vakantie in Spanje werd de voetballer door een opmerkzame fotograaf gespot met zwart gelakte teennagels.

En nu, tot verbazing van velen in de New Yorkse gay scÚne, verscheen de Portugese international samen met het openlijk homo 'NSYNC-bandlid Lance Bass in een restaurant, waar ze het heel erg naar hun zin hadden. Opnieuw voer voor de internatinale pers. Vorige maand liet Ronaldo zich nog zeer positief uit over het in Portugal opengestelde huwelijk voor homo's en lesbiennes.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 July, 2010 en 11773 keer gelezen.Reageer op dit bericht: