Nieuw de seks matras, geeft boost aan ingeslapen seksleven.
Een Italiaans bedrijf is op het idee gekomen om een speciale matras op de markt te brengen die een boost moet geven aan koppels met een ingeslapen seksleven.

De matras is onder andere voorzien van speciale handgrepen en beugels die steun moeten bieden wanneer het liefdesspel grote hoogten bereikt. Daarnaast is de matras, die zo'n 1.500 euro kost, uitgerust met een zorgvuldig ontworpen 'greppel' waarin de heren extra 'grip' vinden voor hun knieŽn wanneer zij hun partner via de achterdeur bezoeken. En voor de meest luie mannen en/of vrouwen dachten de ontwerpers ook aan extra sterke veren die tot meer beweging aanzetten tijdens de daad.

De matras wordt op de markt gebracht door de Italiaanse fabrikant Sogniflex. "Uit studies blijkt dat tot 70 procent van de koppels beweren dat ze niet tevreden zijn over hun liefdesspel of te kampen hebben met een of ander bedprestatieprobleem", verduidelijkt directeur Paolo Tonelli. "Ik wilde iets doen om hen te helpen vermits de meeste matrassen ontworpen zijn om te slapen en niet om de liefde te bedrijven

Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 11 September, 2010 en 7927 keer gelezen.