Mannen en de lengte van hun penis, het kan je, je leven kosten...Mannen en hun penis, het is en blijft voor de heren een super gevoelig onderwerp, dat bewijst het volgende verhaal. Twee voormalige Zuid-Afrikaanse agenten werden zopas veroordeeld tot een gecombineerde celstraf van 205 jaar wegens de moord op vier mannen in een twistpunt over de lengte van hun penis.

De Broers Brian Steven en Leon Steven werden door het hooggerechtshof van Durban veroordeeld tot 115 en 90 jaar cel voor de moord op vier mannen in een cafe. De feiten gebeurde in september 2008, ze werden ook veroordeeld voor poging tot moord op een vijfde man.

Het begon in het toilet van het café. De discussie begon toen een van de mannen, die van Indiase origine was, een opmerking maakte over de lengte van de penis van een blanke man toen ze beide aan de urinoir stonden. Daarop ontstond een ruzie tussen een groepje blanke mannen en een groepje Indiërs, onder wie de twee veroordeelden.

De twee broers werden uit de pub gegooid maar keerden terug en schoten vier mannen dood. Jaarlijks worden in Zuid-Afrika bijna 17.000 mensen vermoord. Een groot deel daarvan tijdens dronkenmans gevechten.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 29 September, 2010 en 4899 keer gelezen.