André van Duin splitste zichzelf in twee.Nederlands komiek André van Duin heeft zich in twee laten splitsen. Voor programmablad Veronica Magazine kroop de komiek in de huid van zijn twee favorieten (foto).

Van Duin liet zich transformeren tot het wereldberoemde komische duo Laurel & Hardy. De komiek deed dit exclusief voor het programmablad Veronica Magazine. Via trucage is hij op één foto te zien als zowel Stan Laurel als Oliver Hardy. De foto werd gemaakt als onderdeel van de serie Heroes, waarin bekende Nederlanders transformeren tot hun helden.

Van Duin vertelt dat hij al vanaf zijn zesde fan is van de Dikke en de Dunne. "We woonden tegenover het Rotterdamse Prinses Theater en daar draaiden ze op zondagmiddag altijd Laurel & Hardy-films. Als er weer een nieuwe film uit was, ging ik er met vriendjes direct naar toe.” Voor de volkskomiek zijn de twee altijd z’n helden gebleven. Mensen denken soms zelfs dat ik mijn hele huis vol heb met die twee, maar dat is ook weer niet zo. Ik heb veel dvd’s en boeken van ze, maar that’s all, eigenlijk…”

Eerder kropen Gerard Joling al in de huid van Indiana Jones en Geert Wilders in die van Michel de Ruyter. Veronica Magazine met André van Duin als Laurel & Hardy ligt sinds 28 september in de winkel. Alle kunstwerken met BN’ers die gemaakt worden voor de serie Heroes, worden op termijn geveild. De opbrengst gaat naar Kika.

Eerder kon je bij ons lezen:
André van Duin en Frank Sanders laten Jos Brink verder leven.
Een greep uit ons overige (HoLeBi & Hetero) nieuws:
Super shocking interview met rap groep Sexion d'Assaut.
Britse prestigeuze zaak onder vuur wegens homofobie.
Mannen en de lengte van hun penis, het kan je, je leven kosten...
Amerikaans leger moet lesbienne terug aannemen.
Vrouw doet zich voor als man om seks met vrouwen.
John Travolta stiekem biseksueel.
Voorstelling boek homo, lesbi & trans ouderschap in Belgié.
Uniek te Amsterdam: het nichtencircus...
Man, vrouw, jongen, meisje, doe eens alsof je klaar komt...
Meer Holebi & Hetero nieuws: Klik hier.


Bron: shownu.nl

Dit bericht is gepost op 30 September, 2010 en 3736 keer gelezen.