Robbie Williams wil een holebikind.Zanger Robbie Williams wil een groot gezin. Of hij een zoon of dochtrer wil dat kan hem niets schelen, wat hij wel wil is een holebikind. Mister Willams heeft het duidelijk nog niet begrepen, een holebikind kan je niet maken we hopen dan ook stiekem dat hij een heterotje krijgt.

"Ik wil een holebikind. Ayda en ik hebben het daarover gehad en dat is wat we willen. Het kan me niet schelen. Toen ik zelf kind was, dacht ik dat ik later een zoon wilde. Maar nu denk ik 'ja, een meisje, die houden van hun papa, toch?' Als het een jongen wordt, leer ik hem voetballen, als het een meisje is zal ik haar tot mijn dood beschermen"

Robbie (36) en Ayda willen zo snel mogelijk kinderen en zijn zelfs bereid zich tot IVF te wenden om hun kansen op conceptie te verhogen. Wij zijn van mening dat als hij een holebikindje wil, dat hij dan eens langst één van de vele Amerikaanse opvanghuizen moet gaan waar holebi-jongeren verblijven die op zoek zijn naar een pleeggezin, omdat hun ouders hen niet meer wilden toen bleek dat ze homo, lesbisch of biseksueel waren.


Bron: hln.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 October, 2010 en 3536 keer gelezen.