Lesbisch koppel verwacht vijfling zonder ivf.Australie: een lesbisch koppel (foto) verwacht weldra niet één, niet twee, niet drie, niet vier, maar wél vijf baby's. Het gelukkige overdonderde koppel verwacht dan ook een vijfling.

De Australische Melissa Keevers, 27, en haar 21-jarige Ierse vriendin Rosemary Nolan verwachten een vijfling. Keevers zegt dat ze de eerste weken serieus van de kaart was toen ze het nieuws van haar dokter vernam. Opvallend detail is het feit dat de baby's verwekt zijn zonder de hulp van een ivf-behandeling.

Bij gewone zwangerschappen, zoals deze, is er slechts één kans op de zestig miljoen dat je een vijfling krijgt. De baby's zullen als alles goed gaat in december worden geboren. Het sperma is afkomstig van een 27-jarige Amerikaanse student, die zijn rechten als vader opgaf en de kinderen dus ook nooit zal ontmoeten. Het koppel vond de donor via een website. Het gelukkige lesbische koppel heeft samen al een dochtertje, Lilly, 1, die geboren werd via het zaad van dezelfde donor.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 October, 2010 en 4426 keer gelezen.